82-årig kvinde dræbt i trafikulykke

19. juni 2019 08:18 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Ulykken skete på Sønderjyske Motorvej.

Det trafikuheld, Newsbreak.dk omtalte tirsdag, kostede en 82-årig kvinde livet. Det skriver Ritzau. Ulykken skete omkring 17.11 på Sønderjyske Motorvej mellem Kolding Syd og Kolding Vest.

– Hendes bil bliver påkørt bagfra og skubbet op i den forankørende. I alt var fem biler involveret i ulykken, sagde vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Lars Grønlund, til Ritzau tirsdag aften.

Kvinden sad på bagsædet i en bil, hvor der foran sad et ægtepar fra Faxe, de to var i familie med den 82-årige kvinde. Begge er på sygehuset. En 57-årig kvinde er i livsfare. Hun pådrog sig ved ulykken flere livstruende kvæstelser, herunder brud og indre blødninger.

Den anden person er en 61-årig mand, der er gift med den 57-årige kvinde. Han er uden for livsfare.

Chokeret bilist

Ulykken skete, da bilen med de tre personer blev påkørt bagfra af en anden bil. I den bil sad der en mand, der slap fra ulykken uden skrammer, men som er stærkt chokeret.

– Han ramte den forankørende bil med høj hastighed. Trafikken bevægede sig langsomt med 40 til 50 kilometer i timen, men det var han ikke opmærksom på, og dermed sker der en kraftig kollision, sagde vagtchef Jørn Bystrup til Ritzau natten til onsdag.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu