87-årig dement mand efterlyst: Har måske taget toget væk fra Aalborg

5. januar 2017 21:16 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Måske er den efterlyste spottet på et tog men det er endnu ikke endeligt bekræftet.

87-årig dement mand efterlyst: Har måske taget toget væk fra Aalborg
Preben Kongsted er 87 år og dement. Han efter efterlyst af både Nordjyllands og Fyns Politi. Foto: Politi.

Som Newsbreak.dk tidligere torsdag kunne fortælle efterlyser Nordjyllands Politi en 87-årig dement mand, der er forsvundet fra en bolig på Absalonsgade i Aalborg. Her var han  på besøg hos sin datter.

I løbet af torsdagen forsvandt den 87-årige mand imidlertid – imens datteren var på arbejde. Siden er han ikke set.

Derfor har Nordjyllands Politi udsendt en efterlysning af den 87-årige og nu er der nyt i sagen.

Fyns Politi er nemlig nu også gået ud med en efterlysning af den 87-årige Preben Kongstad, der muligvis i løbet af torsdag har taget toget fra Aalborg til Odense.

Hos Fyns Politi bekræfter vagtchefen, at det er den samme demente 87-årige, som Nordjyllands Politi leder efter. Men at de yderligere detaljer om hvordan efterforskningen har ledt politiet mod Fyn er nogle Newsbreak.dk kan få ved Nordjyllands Politi.

Muligvis set på tog

Vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg fortæller til Newsbreak.dk, at der siden efterlysningen blev sendt ud første gang er kommet flere henvendelser i sagen. Men særlig én henvendelse er interessant.

– Den 87-årige er muligvis set i et tog, der forlod Aalborg klokken 14 – og kørte mod syd. Det passer meget godt med, at den 87-årige kommer fra Næsby ved Odense. Vi har haft Fyns Politi ude at lede ved adressen, men der var ingen hjemme. Vi håber imidlertid at han er taget afsted med toget og er i god behold. Omvendt kan vi endnu ikke være 100 procent sikre på, at han er taget med toget, så vi holder stadig øje med området her ved Aalborg. Vi ved bare ikke hvor vi helt konkret skal gå i gang med at lede, siger Poul Badsberg.

Både Fyns Politi og Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114 hvis man har oplysninger i sagen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu