ANNONCE

90 gasflasker stjålet: To personer anholdt

13. august 2019 16:42 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

To personer blev mandag anholdt i forbindelse med flere tyverier af gasflasker.

90 gasflasker stjålet: To personer anholdt
En 41-årig mand og en 42-årig kvinde er blevet anholdt. De er mistænkt for blandt andet at have stjålet 90 gasflasker. Foto: Rene Gammelmark/ Arkiv

Nordjyllands Politi anholdte sent mandag aften en 41-årig mand og en 42-årig kvinde. De er mistænkt for at stå bag adskillige tyverier af gasflasker.

Ved anholdelsen fandt politiet 90 gasflasker, men det viste sig, at der også var andre ting ved den 42-åriges bopæl, der stammer fra tyverier.

Stammer fra tyverier

Omkring klokken 23.35 blev en kvinde og en mand anholdt på kvindes bopæl i Randers.

Ved anholdelsen fandt Nordjyllands Politi 90 gasflasker.

– Ved den efterfølgende ransagning i går beslaglagde vi 90 gasflasker. Vi mener, at de stammer fra tyverier fra forskellige brugsforeninger og tankstationer i Nordjylland, siger Sune Myrup, der er efterforskningsleder og fungerende vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Flere stjålne ting

Men det var ikke kun gasflasker, Nordjyllands Politi fandt, da de undersøgte området nærmere.

–  Efterforskerne derudover beslaglagde en brugsstjålet lastbil, en brugsstjålet varebil, en brugsstjålet campingvogn og cirka 90 gram amfetamin, siger efterforskningslederen.

Artiklen fortsætter efter videoen.

De to mistænkte er derfor blevet sigtet for ni forhold vedrørende tyveri af gasflasker samt tre tilfælde af brugstyveri og for overtrædelse af straffelovens paragraf 191 om større mængder euforiserende stoffer.

Nægtet at udtale sig

Nordjyllands Politi oplyser endvidere, at de anholdte ikke har ønsket at udtale sig til politiet.

Den 41-årige mand og den 42-årige kvinde fremstilles i Grundlovsforhør tirsdag ved Retten i Aalborg, hvor politiet vil begære om lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning i sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu