10 smarte tricks til din iPhone

Som iPhone-bruger er disse tricks praktisk at kunne. For hvem ønsker ikke at optimere brugen af telefonen, spare tid og slippe for unødig besvær?

Der findes mange smarte tricks til iPhone, der er praktisk at kende (arkivfoto). Foto: Scanpix
Der findes mange smarte tricks til iPhone, der er praktisk at kende (arkivfoto). Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Se de 10 smarte tricks i billedgalleriet herover

Rigtig mange mennesker ejer en iPhone. Mange har altid telefonen lige ved hånden, og den bliver fundet frem og brugt til mange forskellige ting mange gange i løbet af en dag.

Men det er formentlig ikke alle iPhone-brugere, der kender de smarte tricks, som kan være vældig nyttige. Man kan i hvert fald spare tid og slippe for unødig besvær.

For eksempel kan man blive klogere på, hvordan man hurtigt og effektivt kan frigive mere hukommelse på iPhonen, og hvordan man kan tage billeder, selv om der ikke er mere plads på telefonen.

Én lille ændring og iPhone lader hurtigere op

Mange ved måske ikke, at man kan foretage individuelle indstillinger for vibrationer, alt efter hvilke kontakter, der ringer. Så hvis mor eller kæresten ringer, så ved man automatisk, hvem det er, ud fra vibrationen, og behøver ikke engang at tjekke.

Hvis man hører til dem, som godt kan lide at lytte til musik, inden man falder i søvn, så er det praktisk vide, at der findes en funktion, hvor kan man sætte en timer. Så holder musikken nemlig op med at spille på et tidspunkt, og på den måde slipper man for støj i øerne den ganske nat.

Som iPhone-bruger ved man måske heller ikke, at man kan tage billeder samtidig med, at man optager video.

Og det kan være, at man ikke er klar over, at det blot kræver en ganske lille ændring at få telefonen til at lade meget hurtigere op.

Se de 10 smarte tricks i billedgalleriet herover

Powered by Labrador CMS