Skip to main content

27-årig kvinde voldtaget, myrdet og brændt under løbetur

27-årig Google kundechef fra New York forsvandt under løbetur - samme aften fandt politiet hende død.

27-årig Vanessa Marcotte forsvandt under en løbetur.
Foto: Instagram

27-årig Vanessa Marcotte forsvandt under en løbetur.
Foto: Instagram

En ung kvinde på 27 år forsvandt søndag eftermiddag under en løbetur, mens hun besøgte hendes mor i Princeton, Massachusetts. Samme aften blev hun af politihunde fundet myrdet. Det skriver Daily Mail.

Distriktsadvokaten fra Worcester, Joseph Early Jr., meddelte mandag, at den 27-årige Vanessa Marcotte var meldt savnet efter hun ikke kom tilbage fra en løbetur mellem klokken 13 og klokken 16 i Princeton søndag eftermiddag.

Fundet tæt på mors hus

Omkring klokken 20.20 blev hun fundet død af politiet cirka 800 meter fra hendes mors hus. En kilde har fortalt Fox25 i Boston, at efterforskere undersøger muligheden for at Marcotte har været offer for et seksuelt overgreb og brændt, da hun har forbrændinger på hendes hænder, hoved og fødder.

Marcotte boede i New York og arbejde som en kundechef for Google.

Opfordrer til forsigtighed

Myndighederne vil ikke specificere hvordan hun døde, men siger at hendes død lader til at være mord og en obduktion er planlagt.

– Vi har et forfærdeligt sæt af fakta og forfærdelige omstændigheder, fortalte Early under en nyhedskonference.

Han tilføjede, at det var uklart hvorvidt mordet på Marcotte var en tilfældig voldshandling og opfordrede lokale beboere til at være forsigtige.

– Folk skal være bekymrede, fortalte Early pressen.

Google chokeret

Marcottes arbejdsgiver Google har frigivet en udtalelse hvori de understreger Marcottes var meget værdifuld for Google teamet. Selv er firmaet dybt chokeret og sender deres tanker til hendes familie.

Early har udtalt at der indtil videre ikke er noget der forbinder mordet på Marcotte med det uløste drab på Karina Vetrano, en kvindelig løber, sidste uge.

Den lille by Princeton har omkring 3500 indbyggere og ligger cirka 64 kilometer vest for Boston. Early siger at Marcotte voksede op i Leominster tæt på.

Marcotte som havde gået på Boston Universitet har været kundechef for Google næsten to år. Inden det havde hun et marketings job ved Vistaprint.

Del din kommentar