31-årig mand og 34-årig mand dræbt i ulykke

To mænd druknede onsdag aften, da deres båd kom i havsnød i Køge Bugt. To andre overlevede.

Udgivet Opdateret

En båd med fire personer kæntrede i vandet ved Køge Bugt ud for Avedøre onsdag aften.

Mændene var blevet fanget af et grumt uvejr, og da båden begyndte at tage vand ind, kæntrede båden. Efterfølgende kunne Københavns Vestegns Politi senere oplyse, at to af bådens fire personer var omkommet.

I første omgang kunne politiet bekræfte identiteten på den ene, en 31-årig mand. Manden blev reddet op af vandet, men blev erklæret død på stranden, har Københavns Vestegns Politi oplyst i en pressemeddelelse.

Nu er også den anden omkomne identificeret, oplyser politiet til Ekstra Bladet. Der er tale om en 34-årig mand. Han blev først kørt på hospitalet, men blev senere erklæret død. Torsdag eftermiddag er han blevet identificeret.

Båd bjærget

Københavns Vestegns Politi har tidligt oplyst, at de har bjærget båden fra ulykken, og de regner med, at den kan klarlægge ulykken nærmere.

– Vi skal besigtige båden, og det handler om at finde en indikation på, hvad vi betegner som en tragisk ulykke, og for at finde noget, der kan hjælpe med at identificere den sidste, har vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi Søren Enemark tidligere fortalt til Newsbreak.dk.

Ifølge det foreløbige vidneudsagn var årsagen til kæntringen, at båden fik motorstop og begyndte siden at tage vand ind.

Powered by Labrador CMS