Skip to main content

80-årig dame låst inde på offentligt toilet: Dørene låste automatisk

Torsdag aften klokken 22 blev en 80-årig ældre dame spærret inde, da de automatiske låse på det offentlige toilet på parkeringspladsen på Tøndervej i Ribe låste.

Det var toilettets automatiske låse, der spærrede den 80-årige kvinde inde. KLIK VIDERE OG SE HVOR TOILETTET LIGGER.
Det var toilettets automatiske låse, der spærrede den 80-årige kvinde inde. KLIK VIDERE OG SE HVOR TOILETTET LIGGER.
Det var på toilettet her, på p-pladsen på Tøndervej i Ribe, hvor den 80-årige kvinde var spærret inde. Foto: Google Maps.
Det var på toilettet her, på p-pladsen på Tøndervej i Ribe, hvor den 80-årige kvinde var spærret inde. Foto: Google Maps.

Forestil dig, at du er tissetrængende – og at du går ind på et af de offentlige toiletter. Og pludselig låser den automatiske dørlås toilettet, så du ikke kan komme ud. Læg så dertil, at klokken er 22, det er ved at blive mørkt og ingen kan høre dig.

Det var nogen lunde det scenarie, der torsdag aften kort efter klokken 22 udspillede sig på det offentlige toilet på parkeringspladsen på Tøndervej i Ribe.

Her blev indsatsleder ved Sydvestjysk Brandvæsen i Ribe, Thomas Laugesen, kaldt ud til en opgave, der nok må tilhøre kategorien “de noget mere specielle”.

Thomas Laugesen blev nemlig kaldt til Tøndervej, hvor en dame var låst inde på et toilet og ikke kunne komme ud. Det viste sig at være en 80-årig, der var låst inde på det offentlige toilet på parkeringspladsen.

Kan tale gennem låst dør

– Sagen er, at her låser dørene automatisk klokken 22, og damen er på det tidspunkt på toilettet. Da jeg kommer, kan jeg tale med damen gennem den låste dør, og hun forklarer, at hun har prøvet alt for at komme ud – men forgæves. Jeg overvejer at tilkalde sprøjten med frigørelsesværktøj for at brække døren op, men ringer i første omgang til kommunens afdeling vej og park, hvor det viser sig, at vagthavende har en nøgle til toilettet. Han hopper omgående i bilen i Esbjerg og sætter kursen mod Ribe, forklarer Thomas Laugesen.

– Inden han når frem, lykkedes det mig dog med en skruetrækker, at få låseblikket skubbet så meget til side, at jeg kan få låsen åbnet, og damen kom ud efter en halv snes minutter, fortæller Thomas Laugesen, der slutter historien:

– Det viser sig imidlertid, at hvis man blot drejer den vrider, der sidder på låsen indvendig den modsatte vej af det logiske, ja så låses døren op.

Kilde: Ribebrandvæsen.dk.

Del din kommentar