86-årig dræbt i ulykke på genbrugsplads

En ældre mand er død i ulykke på genbrugspladsen i Balle uden for Hadsten.

Udgivet Opdateret

Opdatering: 

De pårørende til den dræbte mand er nu underrettet. Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter. Der var tale om en 86-årig mand fra lokalområdet.

Original artikel:

En ældre mand er død i den ulykke, der fandt sted på genbrugspladsen i byen Balle ved østjyske Hadsten mandag. Det bekræfter Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. Newsbreak.dk omtalte ulykken kort inden oplysningen.

Hos Favrskov Forsyning, der driver genbrugspladsen, ville man da ikke kommentere situationen.

– Vi afventer, at Østjyllands Politi kommer med en melding, fortalte forsyningschef Lone Bejder til Newsbreak.dk.

I politiets pressemeddelelse fremgår det nu, at ulykken blev anmeldt klokken 12.27. Anmeldelsen kom fra chaufføren, en 52-årig mand, af en lastbil, der befandt sig på genbrugspladsen.

En ældre mand var kort forinden blevet påkørt af selv samme lastbil, og manden blev ikke længe efter erklæret død – som følge af sine kvæstelser. Newsbreak.dks fotograf på stedet kunne dokumentere, at der også har været en lægehelikopter involveret.

Genbrugspladsen på Brogårdsvej er for nuværende lukket, og politiet oplyser, at en bilinspektør skal vurdere og undersøge omstændighederne. Politiet er i øjeblikket ved at finde og underrette pårørende til den dræbte.

“Østjyllands Politi har derfor ikke yderligere oplysninger i sagen”, står det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS