Skip to main content

Åbner op for comeback

Caroline Wozniacki er på vej mod et topresultat i WTA-turnering i New Zealand efter sejr over Julia Görges.

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er videre til semifinalen i WTA-turneringen ASB Classic i Auckland i New Zealand. Tidligt fredag morgen dansk tid blev tyskeren Julia Görges besejret med 6-1, 6-4 af Wozniacki, der har bebudet, at hun stopper karrieren efter Australian Open senere i januar.

Efter kampen åbnede Wozniacki dog op for, at hun kunne vende tilbage næste år, da hun blev spurgt, om hun ville tage imod en invitation til turneringen i Auckland i 2021:

– Hvis Serena (Williams, red.) gerne vil spille double, svarede Caroline Wozniacki med et grin.

Frem og tilbage

Julia Görges kom til kampen som forsvarende mester i Auckland og havde slået Wozniacki ud to gange tidligere i turneringen, senest i 2018. Det virkede ikke til at genere Wozniacki, der kom blæsende fra start med stærke server og hurtigt kom på 3-0.

Görges nåede kun at få et parti i sættet, da hun reducerede til 1-3. Herefter tog Wozniacki igen tre partier i rap og vandt sættet let 6-1. Tyskeren slog et hav af bolde langt ud af banen og kunne slet ikke få sin normalt stærke serv i gang.

I andet sæt var Julia Görges langt bedre med og virkede opsat på at forsvare sin titel. De to kamphaner, der havde mødtes ti gange tidligere med seks sejre til Wozniacki, fulgtes ad og holdt serv til 3-3.

Gik galt

Her gik det galt for Görges med flere uprovokerede slag og en dobbeltfejl, der betød, at Wozniacki brød til 4-3. Herfra holdt spillerne deres server, og dermed kunne Caroline Wozniacki række hænderne i vejret med sejren på 6-1, 6-4 uden at blive brudt.

I semifinalen venter den 25-årige amerikaner Jessica Pegula, der slog Alizé Cornet med 6-0, 3-2, da franskmanden trak sig. Pegula er nummer 82 i verden og har ikke tidligere spillet mod Wozniacki.

Wozniacki har bebudet, at hun trækker sig fra sporten efter Australian Open, der begynder den 20. januar, så ovenstående citat er nu nok mest ment som en joke. Wozniacki har i lang tid døjet med gigt.

Del din kommentar