Afslører: Vil ikke vaccineres

Olivia Newton-John har ingen planer om at blive vaccineret mod corona

Udgivet Opdateret

Olivia Newton-John, der bragede igennem som i ‘Sandy’ i kultfilmen ‘Grease’ fra 1978, hvor hun spillede sammen med John Travolta, har ingen planer om at blive vaccineret mod covid-19.

Den Australsk fødte skuespiller og sangerinde bor i dag i Californien, USA, og står ellers med sin alder af 72 år helt fremme i vaccine-køen i staten, hvor turen er kommet til de, der er 65 år og ældre.

“Nej, ikke på nuværende tidspunkt,” siger hun ifølge Page Six i et interview med det australske medie Herald Sun.

Lider af brystkræft

Olivia Newton-John blev i midten af 1980’erne ramt af brystkræft, som hun heldigvis overvandt. Men sygdommen er desværre vendt tilbage og hun kæmper således nu med den igen. Det fremgår dog ikke, om det er i den forbindelse, hun har valgt at takke nej.

Det er en beslutning, hun får fuld opbakning til af sin 35-årige datter Chloe Lattanzi, som heller ikke ‘skal nyde noget’.

Nej tak til kviksølv og pesticider

Hun fortæller desuden, noget tvetydigt, hvorfor hun ikke vil tage imod vaccinen.

“Jeg er som sådan ikke vaccinemodstander. Men jeg ønsker ikke at få den kviksølv og de pesticider, som findes i mange vacciner, ind i min krop,” siger hun i interviewet med Herald Sun.

Det hører med, at Chloe Lattanzi ikke har nogen medicinsk baggrund, og at der i øvrigt heller ikke findes videnskabelig belæg for hendes noget kontroversielle påstand.

Tror på jordens egen medicin

Hun forklarer også, at hun ikke stoler på lægerne, og at hun har lavet sine egne undersøgelser af vaccine og vaccinationer.

“For mig er ægte medicin den, der kommer fra jorden. Jeg tror, folk stoler på vacciner, fordi lægerne siger, det er sikkert. Sådan har jeg selv haft det,” siger Chloe Lattanzi.

Hun tilføjer desuden, at hun ville ønske, hun aldrig var blevet vaccineret mod noget som helst.

Powered by Labrador CMS