Skip to main content

Anders er sporløst forsvundet

Politiet beder offentligheden om hjælp

Anders Vejbjerg Kristoffersen er forsvundet. Foto: Politiet.

Anders Vejbjerg Kristoffersen er forsvundet. Foto: Politiet.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser i en pressemeddelelse 39-årige Anders Vejbjerg Kristoffersen, der forlod sin bopæl i Kalundborg for mere end 14 dage siden, og som ikke har givet livstegn fra sig siden.

Politiet skriver, at Anders’ familie fandt hans bopæl ulåst. Familien har haft Anders efterlyst via sociale medier og via lokale nyhedsmedier, uden held. Derfor har man kontaktet politiet.

Overvågning

Politiet har efterfølgende kortlagt Anders’ færden. Derfor ved man nu, at Anders den 15. januar 2021 var forbi et lokalt supermarked.

Den 16. januar var han muligvis forbi en tankstation i Kalundborg, om end det ikke er sikkert, og siden har politiet ikke fundet spor efter ham.

Politiet oplyser, at man ikke har fundet nogle spor eller oplysninger, der kan være med til at finde frem til den efterlyste.

Hvor er Anders?

Anders Vejbjerg Kristoffersen har ikke tidligere været forsvundet, men på nuværende tidspunkt har man altså hos politiet ingen idé om, hvor han er blevet af.

Politiet har udsendt følgende signalement af den efterlyste:

“Mand, 39 år, ca. 175 cm høj, normal til let kraftig af bygning, mellemblond, kort strit-hår og brede bakkenbarter. Han går normalt i mørkt tøj.”

Kan man hjælpe politiet med at finde Anders, bedes man ringe 1-1-4 eller 46 35 14 48.

Del din kommentar