Bagedysten-stjerne afslører stor hemmelighed

Stjernen fra Den store bagedyst har fået en kæreste.

Udgivet Opdateret

Jesper Søvndal fra Kolding, der var en af sidste sæsons finalister i Den store bagedyst, har fået en kæreste. Den heldige er bloggeren Johanne Mygind, der står bag nutidensmor.dk.

Det bekræfter Jesper over for Newsbreak.dk.

– Vi har kendt hinanden i tre til fire måneder. Vi mødte hinanden ved en kageevent i Bruuns Galleri i Aarhus, hvor hun arbejder, fortæller Jesper Søvndal.

På første rejse sammen

Han tilføjer, at “fjerde date” blev en rejse.

– For en måneds tid siden rejste vi sammen til Marrakech i Marokko. Det var her vi besluttede os for, at vi officielt skulle kalde os kærester. Vi elsker begge at rejse og denne rejse skulle vise, om vi harmonerede sammen – og det gjorde vi, siger Jesper Søvndal.

Johanne Mygind bor i Aarhus sammen med sin femårige datter.

Skal I flytte sammen?

– Vi snakker da om at flytte sammen, men vi kan ikke helt finde ud af, hvor det skal være, hvis vi gør det, forklarer Jesper Søvndal.

Han har også en plan med parrets fremtid.

– Det kunne være sjovt, hvis vi kunne arbejde sammen – kombinere arbejde og privatliv, siger Jesper Søvndal.

Fast job er opsagt

Efter Jesper Søvndal har deltaget i Den store bagedyst, har han sagt sit job op.

– I dag arbejder jeg som freelancer – både som grafisk designer og underholder med kager. Der er nogle sjove opgaver imellem. Det er fedt. Jeg havde da ikke drømt om både at deltage i Den store bagedyst og så også ende ud med en kæreste. Hvor heldig man være, slutter Jesper Søvndal.

Powered by Labrador CMS