Skip to main content

Barnestjerne taler ud om forholdet til kokain

Hun blev introduceret for det hvide pulver i en ung alder.

Drew Barrymore blev voksen længe før de fleste. Foto: Scanpix/Neil Hall

Drew Barrymore blev voksen længe før de fleste. Foto: Scanpix/Neil Hall

Drew Barrymore nåede ikke at spille mange roller, før hun blev verdenskendt i Spielberg-filmen ET. Hello Magazine skriver, at der ikke gik lang tid efter det gennembrud, før alt begyndte at gå alt for den unge stjerne.

Historien om, hvordan barnet havde forsøgt at begå selvmord, og gennemgik afvænning for misbrug af blandt andet narkotika, før hun var fyldt 15 år, er en fortælling om et barn, der blev tvunget til at være voksen meget, meget tidligt i livet.

Da hun var 14 år gammel, blev hun frigjort fra sin mor, forstået på den måde, at hun skulle leve på egen hånd. The Guardian har bragt et uddrag af Barrymores selvbiografi, hvor hun fortæller, at hun blev gjort myndig af en dommer før tid, fordi hendes mor mistede retten til at være forælder, da hun bragte Barrymore ind i den verden, hvor barnet blev narkoman.

Der er gået mange år siden. Drew Barrymore fyldte 43 år i februar, og hun har skabt sig en karriere som voksen som både skuespiller, producer og instruktør.

Et mareridt

Spørger man hende, om hun savner det liv, hun levede som barn og teenager, er svaret nej. People skriver, at Barrymore talte med værten Norm Macdonald i Netflix-serien Norm Macdonald Has a Show om emnet i et afsnit, der nu kan ses på netop Netflix.

Norm Macdonald spørger slet og ret Barrymore, om hun savner kokakin.

– Nej, ved gud nej. Det er længe siden, men nej. Intet ville give mig et større panikanfald. Intet ville give mig værre mareridt, siger Barrymore, ifølge People.

Hun fortæller også, at hun nok lever som narkoman, der ikke tager stoffer, men hun nyder stadig livet.

– Jeg er ikke militant omkring det, men kokain er mit værste mareridt, lyder det fra Barrymore, ifølge People.

Del din kommentar