Bendtners lejlighed til 24 millioner er solgt

To måneder efter at Nicklas Bendtner satte sin lejlighed til salg, er han kommet af med den.

Nicklas Bendtner har fået solgt sin lejlighed i København. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Nicklas Bendtner har fået solgt sin lejlighed i København. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Da fodboldspilleren Nicklas Bendtner satte sin lejlighed på H.C. Andersens Boulevard i København til salg, var det til en pris, der får de fleste til at måbe.

Lejligheden, som han i 2013 købte for 13,2 millioner, fik nemlig et svimlende prisskilt på 24 millioner.

Men nu er den altså solgt.

Forhandlet om prisen

Det skriver boligsitet Boliga.dk, der dog endnu ikke kan bekræfte, om lejligheden blev solgt til udbudsprisen, eller om fodboldspilleren har været til at forhandle med, da salget af lejligheden endnu ikke er tinglyst.

Lejligheden nåede at være til salg i to måneder, så det er i ejendomsmæglerøjne gået stærkt med at komme af med den fashionable bolig på mere end 330 kvadratmeter.

Lejligheden, der er en penthouse, er tegnet af stjernearkitekten Bjarke Ingels, men den 32-årige fodboldspiller vil gerne bo et sted med både have og afstand til naboerne, har han tidligere fortalt Ritzau.

– Jeg kan ikke lide, når man har nogen for tæt på. Det gør mig lidt mærkelig. Jeg kan godt lide, at der er plads, har han forklaret.

Han og Philine Roepstorff har kigget på huse nord for København, hvor også Bendtners søn, Nicolas, bor.

Danmarks dyreste lejlighed

Nicklas Bendtner kan have stået bag salget af en af Danmarks dyreste lejligheder, hvis salgsprisen faktisk har ramt de 24 millioner, som lejligheden på H.C. Andersens Boulevard var blevet udbudt til.

Liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen, der har stået for salget af Bendtners lejlighed kan kun bekræfte salget, men har ikke yderligere kommentarer til handlen.

Selv hvis prisen er på 24 millioner kroner, så må den tidligere professionelle fodboldspiller altså tage til takke med at dele førstepladsen, for samme pris blev givet for en 337 kvadratmeter stor lejlighed på Hjalmar Brantings Plads på Østerbro, der blev solgt på syv dage.

Lige i hælene på de salg kommer 155 kvadratmeter stor lejlighed med havudsigt i Tuborg Sundpark i Hellerup, der blev solgt til 14,5 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS