Mascha Vang: Vil giftes og have to børn

Mascha Vang drømmer om hus på Nordsjælland og mand og børn. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

I et stort interview med Alt for Damerne fortæller nyligt single Mascha Vang om bruddet med Andreas Bo – og drømme om fremtiden

Det bliver “et kæmpe projekt” at finde en ny kæreste. Det fortæller Mascha Vang i et stort interview med Alt for Damerne med overskriften: “Drømmene var bedre end virkeligheden”.

– Jeg føler, jeg har forspildt chancen med Andreas, fordi han kom ind i mit liv, da Hollie var et år. Så hun kan ikke huske andet, end at Andreas har været der, han har været en god papfar at vokse op sammen med. Fra første dag skiftede han hendes ble, stod op om natten og afleverede og hentede, og han så hende mere end hendes rigtige far.

Det, tror Mascha, bliver svært for en ny kæreste at gøre efter.

Vil de bare fortælle vennerne, at de knalder Mascha Vang?

Det er også svært at lure, hvilke intentioner, mænd har, når de tager kontakt.

– Jeg gør mig rigtig mange tanker om, med hvilke intentioner mænd går ind i et forhold med mig. Er det, fordi de reelt kan lidt mig som person, eller er det for at kunne sige til kammeraterne, at de knalder Mascha Vang?

Hun fortæller yderligere, at det er svært at pege på, hvad der præcis var årsagen til bruddet mellem hende og Andreas Bo.

Men hendes drømme er først gået i opfyldelse, når hun sidder i et hus på Nordsjælland, er gift og har mindst to børn, fortæller hun til Alt for Damerne.

Powered by Labrador CMS