Skip to main content

Beskyldte Michael Jackson for pædofili: Nu forsvundet sporløst

I 90'erne beskyldte Jordy Chandler kongen af pop for at have misbrugt ham. Nu, 23 år senere, er han sporløst forsvundet.

Michael Jackson blev for evigt hjemsøgt af Jordy’s anklager. Klik videre for at se, hvem der nu sagsøger stjernen for misbrug.
Foto: STRANGER / SCANPIX
Michael Jackson blev for evigt hjemsøgt af Jordy’s anklager. Klik videre for at se, hvem der nu sagsøger stjernen for misbrug. Foto: STRANGER / SCANPIX
Wade Robson påstår, han er blevet misbrugt igenmem syv år af Jackson.
Foto: Phil Klein / SCANPIX
Wade Robson påstår, han er blevet misbrugt igenmem syv år af Jackson. Foto: Phil Klein / SCANPIX

Drengen der i 90’erne beskyldte Michael Jackson for at misbruge ham, er forsvundet sporløst. Politiet leder lige nu efter ham, da han skal vidne i retten. Hans søster vedholder imidlertidtigt, at han er forsvundet sporløst. Det skriver det engelske medie Mirror.

Det kan måske være svært at tro, men der var en gang, hvor Michael Jackson kun var kendt for sin revolutionerende musik samt at være en fantastisk kunstner. Men tilbage i 90’erne blev hans ry for evigt ødelagt af dengang 13-årige Jordy Chandler, der beskyldte ham for at have misbrugt ham.

Nu, 23 år senere, er Jordy forsvundet sporløst. Han skal nemlig vidne i en åben retssag, omkring Michael Jacksons påståede pædofili. Men han er forsvundet og siges at være savnet. Hans søster påstår nemlig, at han er forvundet fra jordens overflade.

Ny retssag jagter Jackson helt ned i graven

Wade Robson, en celebrity koreograf, indsendte et søgsmål i 2013, hvor han påstår, han var udsat for syv års misbrug af kongen af pop. Wade’s juridiske hold har ledt efter Jordan Chandler, som er Jordys rigtige navn, men uden held.

I stedet opsøgte de hans søster Lily Chandler. De håbede, hun kunne give dem informationer om, hvor broren befandt sig. Eller endda kunne fortælle brorens barndoms udtalelser.

Men Lily prøver eftersigende at holde sig udenfor det juridiske slagsmål i frygt for, at Jackson’s fans vil ramme hendes familie. Hun har allerede modtaget flere trusler mod sin familie igennem flere år.

Lily påstår også, at hun ikke kan huske noget omkring et seksuelt misbrug. Hun var nemlig kun fem år, da hun begyndte at besøge Jackson’s Neverland. Hun har derudover også indsendt en ansøgning om at blokere vidneudtalelsen. Hun vedhæftede flere e-mails fra skøre Michael Jackson fans, der truede hende og hendes familie i håbet om, at dommeren ville høre hendes sag.

Det oprindelige søgsmål imod Michael Jackson blev indsendt af Jordy og Lily’s far Evan Chandler. Det endte med at sikre familien 20 millioner dollar i et forlig udenfor retten. Nu lader det til at Wade også vil have noget for sine påståede barndomstraumer.

Evan skød sig selv og begik altså selvmord i 2009 fire måneder efter sangerens død. Men det har ikke stoppet fans i at have en vendetta imod ham.

 

Del din kommentar