Betjent dræbt i ulykke: Nu er der overvældende støtte til hans datter

Næsten en kvart million blev der samlet ind til betjentens enke og datter.

Udgivet Opdateret

7. september blev en 35-årig betjent fra Østjyllands Politi dræbt i en trafikulykke ved Randers.

I den forbindelse blev der – via Thin Blue Line – oprettet en indsamling til den dræbte betjents enke og 2-årig datter.

Nu offentliggør samme organisation indsamlingens resultat.

I alt er der indsamlet 236.478,22 kroner, oplyser foreningen på sin Facebook-side.

“Vores dræbte kollegas kone har ønsket, at pengene skal gå til barnet og bidrage med noget positivt til hendes opvækst – måske et efterskoleophold, når den tid kommer”, står der videre i opslaget.

Takker for den store opbakning

– Jeg vil gerne rette en stor tak til alle, der har bidraget med både beløb og hjertevarme kondolencer og beskeder. Det værdsætter jeg meget, og på sigt vil vores datter også blive bevidst om den næstekærlighed, som følger med både donationerne, skriverierne samt organiseringen af det hele, siger enken til Thin Blue Line

Opbakning fra højeste sted

Nyheden om den dræbte betjent spredtes hurtigt, og allerede samme dag var der sympatitilkendegivelser.

– Det er med stor sorg, at jeg har modtaget beskeden om, at en kollega har mistet livet i tjenesten. Det rammer os alle dybt i dansk politi. Lige så meningsfyldt jobbet som politimand er i det daglige, lige så meningsløst er det, når vi alt for tidligt må sige farvel til en god kollega. Mine tanker og min dybeste medfølelse går til familie og pårørende i denne svære tid, sagde rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg.

På Justitsministeriets hjemmeside udtalte Søren Pape Poulsen:

“Det er med stor sorg, at jeg i dag har modtaget den tragiske besked om, at en politibetjent er afgået ved døden. Mine tanker og dybeste medfølelse går til hans pårørende.”

Thin Blue Line Denmark er ifølge foreningen selv “…en almennyttig støtteforening, der har til formål at yde økonomisk støtte til polititjenestemænd og andre ansatte ved politiet, som er kommet alvorligt til skade i tjenesten”

Powered by Labrador CMS