Skip to main content

Bikiniklædt betjent tackler tricktyv

Mikaela Kellner var ligeglad med, at hun havde fri, og i øvrigt iført det stik modsatte af en uniform, da hendes veninde fik stjålet sin telefon.

Mikaela Kellner og hendes veninde holder her fast i en tricktyv, der kort forinden forsøgte at stjæle fra kvinderne. Foto: Screenshot fra Instagram.

Mikaela Kellner og hendes veninde holder her fast i en tricktyv, der kort forinden forsøgte at stjæle fra kvinderne. Foto: Screenshot fra Instagram.

Den svenske politibetjent Mikaela Kellner holder åbenbart aldrig rigtig fri. Så da hun lå og tog solbad med nogle veninder tidligere på ugen i Rålambshovsparken i Stockholm, blev hun opmærksom på en mistænkeligt udseende herre, der henvende sig til de solbadende for at høre, om han måtte sælge dem nogle blade til fordel for hjemløse.

Det er der hverken noget forbudt eller suspekt i, men mandens opførsel var alligevel ikke normal. Han blev ved med at hænge rundt om Mikaela og hendes veninder, og på et tidspunkt lagde han sine blade fra sig, ovenpå et af de tæppe, kvinderne lå på.

Da han forlod dem, gik det hurtigt op for Mikaelas ene veninde, at hendes mobiltelefon var væk.

Tricktyven ville væk

– Han var meget dygtig, og jeg tror, at han havde trænet sine fingerfærdigheder og gjort det mange gange før. Det var som at opleve et trylletrick, har Mikaela fortalt til Aftonbladet.

Mikaela sprang op og satte efter manden. En af veninderne, der også er politibetjent, fulgte med, og sammen fik de løbet ham op, fanget og holdt fast, til en lokal patrulje kunne komme forbi og anholde tyven.

– De kolleger, der kom, fortalte os, at det var rigtig godt, at vi greb ind, siger Mikaela til Aftonbladet.

Hun  skænker det ikke mange tanker, at hun ikke var i uniform, da hun opdagede tyveriet.

– Jeg havde gjort det, om jeg så var nøgen, siger hun til Aftonbladet.

Hun lagde efterfølgende et billede af hende og veninden på arbejde på det sociale medie Instagram. Du kan se opslaget nederst i artiklen.

Del din kommentar