Skip to main content

Brutalt røveri: Slæbte mand efter bil

Østjyllands Politi efterlyser vidner til et røveri af et løbehjul

En 58-årig mand blev slæbt efter en bil i et forsøg på at forhindre, at hans løbehjul blev stjålet.

Røveriet af løbehjulet skete omkring klokken 15 ved et busstoppested ud for Shell-tanken på Vesteralle 3 i Langå den 27. januar, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 58-årige stod og ventede på bussen, da to mænd pludseligt tog fat i hans løbehjul og læssede det ind bag i en hvid Citroën Cactus af nyere model.

Da den 58-årige protesterede og forsøgte at forhindre tyveriet, blev han skubbet væk, og de to mænd og en kvinde steg ind i bilen og begyndte at køre. Den 58-årige nåede at stikke en hånd ind gennem en åben bilrude og tage fat i rattet, og han blev slæbt langs siden af bilen, mens gerningsmændene kørte videre, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Efter nogle meter standsede bilen i krydset Vesteralle/Hammelvej, hvor gerningsmændene fik fravristet den 58-årige fra rattet, så han faldt ned på asfalten – dog uden at være kommet alvorligt til skade.

Herefter vendte den hvide bil rundt og kørte mod Laubjerg bymidte.

Hvem er de tre personer?

Det er indtil videre ikke lykkedes Østjyllands Politi at finde frem til gerningsmændene, og derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp.

– Vi hører meget gerne fra vidner til episoden, eller fra folk som måske har en idé om, hvem de to mænd og kvinden kan være. Det kan for eksempel være, man kan kæde personerne sammen med den hvide Citroën, siger politikommissær Arne Mikkelsen i pressemeddelelsen.

Bilen, som gerningsmændene kørte i, var en hvid Citroën Cactus, en nyere model uden det karakteristiske mønsterpanel på siderne af bilen.

Har man oplysninger i sagen, kan Østjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.

Del din kommentar