City Singler trimmer trekanten i nyt show

Udgivet Opdateret

De fire City Singler har haft stor succes med de to første shows, og nu er de klar med det tredje show: “Trimmet i trekanten”

Med succeserne “Sko, håb og kærlighed” og “Frækkere i 2eren” er City Singlerne klar til at tage på tour med deres tredje show: “Trimmet i trekanten”.

Showet har premiere i Tivoli i København i slutningen af februar og tager så turen mod jylland.

De fire kvinder kan bruge deres mund til at sige frække ting, som ville virke lumre og klamre, hvis de kom fra en mand. De tager fat på kvindekønnet med stor selvironi og glimt i øjet.
Tidligere har de beskæftiget sig med emner som slapt underliv, donoræg og om at gå til lesbisk linedance, når manden derhjemme gror fast i sofaen. Nu vil de prøve nye grænser af og teste kvindeidealerne.

Sofie Lassen-Kahlke har holdt lidt pause fra scenen, efter hun sidste sommer fik sit andet barn. Anne Louise Hassing følger mange seere i hendes rolle som Therese i ”Badehotellet” på TV2. Trine Gadeberg spillede i Danmarks tredjestørste revy i Sønderborg i 2014. Kaya Brüel har netop udgivet en cd med Halfdan Rasmussens største sange i forbindelse med 100-året for hans fødsel.

 

Powered by Labrador CMS