Skip to main content

Danmarks bedste bliver ekspert på TV

Michael Laudrup er blevet ansat på TV3 Sport. Foto: TV3.

Michael Laudrup er blevet ansat på TV3 Sport. Foto: TV3.

Michael Laudrup er blevet ansat på TV3 Sport. Foto: TV3.

Michael Laudrup er blevet ansat på TV3 Sport. Foto: TV3.

Michael Laudrup er blevet ansat på TV3 Sport. Foto: TV3.

Danmarks bedste fodboldspiller i historien, Michael Laudrup, er klar til at tørne ud for TV3 Sport, hvor han i de næste måneder vil indgå som en del af TV3 Sports store skare af eksperter og kommentatorer.

Og han er klar til at tørne ud allerede lørdag den 21. november, når MTG Danmarks brede kanal, TV3, sender direkte fra en af verdens største fodboldkampe El Clásico – storkampen mellem Real Madrid og FC Barcelona. Senere vil han også indgå i dækningen af både Champions League og Premier League.

– Jeg har spillet med i en lang række El Clásico-opgør, og ved hvor meget de kampe betyder for fansene, for klubberne og for fodbolden i Spanien. Der er simpelthen noget helt specielt på spil, når de to hold tørner sammen, og jeg glæder mig selvfølgelig til at være med i dækningen af kampen, siger Michael Laudrup.

Laudrup var fri på markedet

Fodboldikonet Laudrup har en aktiv fortid i blandt andet Juventus, Barcelona, Real Madrid og Ajax samt en stor karriere på det danske landshold. I de seneste år har han optrådt i rollen som træner i Danmark, Spanien, Rusland, England og Qatar, men er i øjeblikket fri på markedet, og det er det, som nu har banet vejen for et samarbejde mellem Michael Laudrup og TV3 Sport.

– Min passion for fodbold er naturligvis usvækket, og jeg glæder mig til at komme ud til nogen af de store kampe, som TV3 Sport har på programmet. Og til sammen med mine nye kollegaer og gamle venner forhåbentlig at være med til at give danskerne nogen store fodboldoplevelser, siger Michael Laudrup.

Optræder sammen med Preben Elkjær

Laudrups første opgave for TV3 Sport bliver som nævnt El Calsico den 21. november på TV3. Derefter er han på ”banen” igen til Champions League-opgøret mellem FC Barcelona og AS Roma den 24. november, og i december vil han både optræde i Champions League-studiet med sin gamle landsholdsmakker Preben Elkjær, ligesom han vil være at finde i forbindelse med TV3 Sports dækning af Premier League.

– Vi er naturligvis både stolte af og glade for at Michael har sagt ja til at være med omkring vores dækning. Michaels karriere og bedrifter på og udenfor banen taler for sig selv, og vi synes i den grad, at han og vores rettigheder til det bedste, internationale fodbold klæder hinanden, siger MTGs sportschef Peter Nørrelund.

Del din kommentar