Skip to main content

Dansk cykelhåb droppet til Touren

Mads Würtz Schmidt er skuffet over, at Israel Start-Up Nation har fravalgt ham til at køre Tour de France.

Mads Würtz Schmidt deltog sidste år i Tour de France. Det kommer ikke til at ske i 2020. (Arkivfoto). Foto: Henning Bagger/Scanpix

Mads Würtz Schmidt deltog sidste år i Tour de France. Det kommer ikke til at ske i 2020. (Arkivfoto). Foto: Henning Bagger/Scanpix

Cykelrytteren Mads Würtz Schmidt havde satset på, at han ligesom sidste år skulle køre Tour de France.

Den 26-årige dansker er dog blevet fravalgt af cykelholdet Israel Start-Up Nation til det franske etapeløb, der begynder i næste weekend. Det fortæller han til TV2 Sport.

– Jeg fik beskeden for nogle dage siden, og jeg har lige skulle bruge tiden på at sluge det og finde ud af, hvad der så lige skulle ske.

– Så jeg er selvfølgelig meget skuffet og har været lidt indebrændt de sidste par dage. Jeg havde godt nok set frem til at køre Touren, siger Mads Würtz Schmidt til tv-stationens hjemmeside.

Forklaringen er, at danskeren ikke har været holdbar nok i de løb, han har kørt. Würtz Schmidt føler dog ikke, at hans holdkammerater har gjort det bedre end ham.

– Det har været meget underligt og noget, jeg ikke kunne forstå, siger han.

På de sociale medier har Israel Start-Up Nation sat navne på seks af de otte ryttere, der starter ud i Touren i næste uge.

Del din kommentar