Dansk sexkrænker udgav sig for at være læge på Malta

Foto: Richard Villalon/Scanpix
Udgivet Opdateret

En 25-årig dansk mand med en lang række seksualdomme er blevet dømt for seksuelle rænkelser mod flere kvinder på Malta

En 25-årig dansk mand er endnu engang involveret i en sag om seksuelle krænkelser af kvinder. Han er blevet idømt en betinget dom på to år, efter han angiveligt udgav sig for at være læge og brugte titlen til at undersøge flere kvinder på Malta, skriver Malta Today.

Den 25-årige gav under retssagen udtryk for, at han i forbindelse med et ferieophold på Malta havde kontaktet tre unge modeller, som han ville hyre til en hjemmeside. Først skulle kvinderne dog gennemgå en lægeundersøgelse af forsikringshensyn, og da manden hævdede at være læge, kunne han selv foretage de nødvendige undersøgelser.

Forleden fandt danskeren, fremgår det af Malta Today, et lokale på et hospital, hvor han undersøgte kvinderne. Undersøgelsen involverede blandt andet hjerteundersøgelse, hvor kvinderne skulle blotte deres bryst, og brystundersøgelse.

Bagefter skrev manden angiveligt falske journaler, der var udfyldt på stjålne hospitalspapirer. Kvinderne blev til sidst mistænksomme og meldte danskeren til politiet.

Den 25-årige har i forvejen en række sager på samvittigheden. Han har været indblandet i mere end 25 tilfælde af blufærdighedskrænkelse af unge og mindreårige piger i Danmark, hvor han udgav sig for at være læge, massør, lærer og caster.

I 2013 blev han ifølge Herning Folkeblad idømt tre måneders fængsel, hvoraf de to måneder blev gjort betinget.

Tv2.dk skriver, at han sidste år slog til i Norge, hvor han tilbød lægeundersøgelser, der kunne skaffe kvinder job hos energidrikken Monster. Den 25-årige blev udvist af Norge med varigt indrejseforbud.

Powered by Labrador CMS