Danske kendisser hyldede årets Pride-parade

De danske kendisser var i festhumør, da den årlige Pride-parade gik gennem Københavns gader.

Glimmer, regnbueflag, høj musik og farverige vogne indtog lørdag eftermiddag de københavnske gader. Foto: Nils Meilvang/Scanpix.
Glimmer, regnbueflag, høj musik og farverige vogne indtog lørdag eftermiddag de københavnske gader. Foto: Nils Meilvang/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Glimmer, regnbueflag, høj musik og farverige vogne indtog lørdag eftermiddag de københavnske gader.

Pride-paraden gik igen i år gennem byen og hyldede mangfoldighed, lighed og kærlighed, og flere danske kendisser var med til at sprede budskabet.

Sangeren Bryan Rice var en af dem, der kunne mærke kærligheden i byens gader under det festlige optog.

– København er fyldt med kærlighed lige nu, skriver han til en video af viftende regnbueflag på sin Instagram-profil.

Stenspil så med på første parket

Skuespillerinden Cecilie Stenspil afslører med et billede på Instagram, at hun så med fra første parket. Hun festede nemlig i Folketeatrets vogn, der med glimmer, diskokugle og vilde kostumer var et festligt indslag i optoget.

– Kærlighed er kærlighed, skriver hun til billedet

Sidste år deltog musicalstjernen Silas Holst i festlighederne, men i år stod den på prøver og optrædener. Danseren nåede alligevel at sende en hyldestbesked af sted til sine følgere på Instagram, og så havde han iført sig glimmer-stepsko i dagens anledning.

– En vigtig dag i dag med et vigtigt budskab. Tolerance og kærlighed. Hverken mere eller mindre. Lad os alle sammen nyde, at vi lever i et land, hvor vi er så heldige, at vi må være, som vi vil. Elske hvem vi vil. Gifte os med hvem vi vil, skriver han til billedet.

Flere andre kendisser fejrede også dagen, og på Instagram kan man se beskeder fra blandt andet danseren Thomas Evers Poulsen, skuespillerinderne Amalie Dollerup og Danica Curcic samt sangerinden Fallulah, mens den danske statsminister, Lars Løkke Rasmussen, og Alternativets Uffe Elbæk var nogle af de politikere, der deltog i paraden.

#copenhagen is full of love right now 🌈❤️🙌🏼😉 @copenhagenpride #loveislove

A video posted by Bryan Rice Official (@bryanricemusic) on Aug 20, 2016 at 5:21am PDT

Copenhagen Pride er Danmarks største festival for homoseksuelle, biseksuelle og transpersoner (LGBT).


Se nogle af billederne her:



/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS