De går videre til liveshows

Dommerne i "X Factor" har besluttet, hvilke artister de vil satse på til de kommende liveshows

Martin Jensen er ny i dommertrion med Thomas Blachman og Oh Land. Han skal prøve at vinde med en voksen deltager. – Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Det var ikke en nem beslutning for dommerne i TV2’s “X Factor”, da de fredag aften skulle vælge, hvem der skal kæmpe i de såkaldte liveshows.

Blandt grupperne valgte dommer Thomas Blachman at satse på Neva & Ida, Simon & Marcus og The Kubrix, som han sender videre. Dermed blev det et farvel til gruppen Emmelie & Laura og kæresteparret Elisabeth Jürgensen og Casper Fox, der gik under gruppenavnet Fox & Lilly.

I kategorien med unge deltagere valgte dommer Nanna Øland Fabricius – også kendt som Oh Land – at sætte sin lid til 17-årige Nikoline Steen Kristensen, 15-årige Lucca Dahl Nordlund og 15-årige Solveig Mølle Lindelof, som dermed får lov til at gå videre.

Allerede sidste fredag blev det afgjort, hvilke tre artister i den voksne kategori der får lov til at slippe igennem nåleøjet.

Her valgte dommer Martin Jensen at sende 23-årige Vilson Ferati, Dan Laursen på 36 år og 26-årige Hiba Chehade videre til liveprogrammerne.

Det første liveshow i denne runde “X Factor” bliver sendt 26. februar.

Powered by Labrador CMS