Skip to main content

Den havde lægen ikke hørt før: Teenager ville have en mindre penis

Arkivfoto: Iris/Scanpix

Arkivfoto: Iris/Scanpix

Arkivfoto: Iris/Scanpix

Arkivfoto: Iris/Scanpix

Arkivfoto: Iris/Scanpix

En amerikansk teenager har fået verdens første penis-reduktion

Det er nok ikke så tit, man hører mænd klage over, at deres penis er for stor. Men for en amerikansk teenager var det virkeligheden. Med en penis, der målte næsten 18 centimeter i længden og havde en omkreds på over 25 centimeter i slap tilstand, kunne den stakkels dreng hverken dyrke sport eller sex.

Den 17-årige drengs læger var chokerede, da han klagede over, at hans penis var for stor, skriver Daily Mail.

Kirurgerne beskrev penissen som amerikansk fodbold-formet. Når den var erigeret blev den ikke større, bare mere hård.

– Der kommer et tidspunkt i enhver urologs karriere, hvor en patient kommer med et så sjældent og uforståeligt ønske, at al medicinsk træning flyver ud af vinduet, og lægen er målløs, siger kirurgen, der behandlede drengen.

– Det spørgsmål var: Kan du gøre min penis mindre?

Ingen steder i lægebøgerne fandtes der svar på dette spørgsmål. Til sidst besluttede lægerne at benytte en teknik, der normalt bruges, når der dannes arvæv langs penis, som får den til at bøje.

Kirurgerne skar et hul, hvor drengen havde et ar fra omskæring (omskæring er ret normalt i USA, red.), skrællede huden af og skar to segmenter af væv fra hver side.

To dage efter kunne drengen forlade sygehuset med sin nye penis – ekstatisk. Selvom lægerne ikke målte den nye penis, siger lægeren, at den stadig har en “generøs” størrelse.

Drengen har ingen problemer med at opnå erektion, men nu kan han lyne sine jeans.

Del din kommentar