Melania snydt

USAs nye førstedame, Jill Biden, pryder forsiden på august nummeret af Vogue

Udgivet Opdateret

Det, der aldrig skete for Melania Trump, sker nu for Jill Biden. I august måned er det USAs nye førstedame, der pryder forsiden af Vogue.

Dermed fører hun en tradition videre. Det er nemlig kutyme at præsidentfruen i USA mindst en gang tildeles denne ære.

Det skriver blandt andet The Guardian.

Muggen Donald

Men til Donald Trumps store fortrydelse blev Melania af en eller anden grund snydt for æren.

Han var simpelthen rasende.

Det så man i december 2020, hvor han delte og kommenterede på et opslag på Twitter fra det stærkt konservative medie Breitbart News.

“Elitesnobberne i modepressen har i fire år konsekvent holdt den mest elegante førstedame i USAs historie væk fra forsiden af deres magasiner”, stod der i opslaget.

“Den største i al evighed. Fake news”, kommenterede Trump.

Derfor vandt Joe

I det interview inde i magasinet, der følger Jill Bidens forsidefoto, beretter førstedamen sine tanker om, hvorfor hun mener, hendes mand vandt præsidentvalget over Donald Trump.

– Amerikanerne ønskede nogen, der kunne helbrede nationen – ikke kun fra covid-10 pandemien, siger hun blandt andet.

Kamala Harris har været der

‘Ydmygelsen’ af Melania Trump bliver ikke mindre set i lyset af, at USAs nye vicepræsident Kamala Harris allerede tidligere i år har været på Vogue forsiden.

Hendes billede skabte dog en del debat. Mange mente, det var manipuleret samt for lyst, og at det viste mangel på respekt for den sorte befolkning.

Hun har prøvet det

Det hører dog også med, at Melania Trump har haft af æren af at pryde en Vogue forside. Det var tilbage i 2005 lige efter hun var blevet gift med Donald Trump og altså længe inden hun blev førstedame og flyttede ind i Det Hvide Hus.

Powered by Labrador CMS