Disse varer må du aldrig putte i dit skab

Flere kommer til at putte bestemte madvarer i køkkenskabet, som egentlig hører til i køleskabet.

Udgivet Opdateret

Vi danskere smider ofte mad ud, fordi det bliver opbevaret forkert.

Blandt andet har TV2 tidligere talt med Camilla Udsen, seniorrådgiver i fødevarepolitik hos Forbrugerrådet, om emnet.

–  Der er mange, der er i tvivl om, hvordan de skal opbevare især frugt og grønt, men hvis man ikke opbevarer det rigtigt, risikerer man unødvendigt madspild, siger hun til TV2.

Det amerikanske magasin Reader’s Digest skriver således også om, hvordan rigtig mange putter ting i madskabet, som egentlig hører til i køleskabet.

Det gælder for eksempel varer som dijonsennep, bananer og tomatsovs.

Den forkerte opbevaring kan føre til, at varerne enten må kasseres langt tid før, de egentlig kunne holde sig til – eller at kvaliteten slet og ret bliver forringet.

I galleriet ovenfor kan du se en oversigt over, hvilke fødevarer der ofte kommer i madskabet, men som faktisk skal i køleskabet.

I denne artikel kan du desuden læse om, hvordan du sørger for, at hygiejnen i dit køleskab er i orden – det er nemlig bestemt ikke ligegyldigt, hvor ofte du gør køleskabet rent.

Føj! Dit klamme køleskab kan gøre dig syg

Powered by Labrador CMS