DMI: En kedelig vejrdag

Vejret den 20. juni 2019 bliver gråt med en del regnbyger, dog er det en mere fredelig vejrdag sammenlignet med de seneste dage.

Vejret den 20. juni 2019 bliver mere grå end de seneste par dage. Der er spredte regnbyger landet over. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix
Vejret den 20. juni 2019 bliver mere grå end de seneste par dage. Der er spredte regnbyger landet over. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Vejret den 20. juni 2019 bliver en kedelig omgang. Danmark er om nogen trådt ind i skybrudssæsonen med et kæmpe stort skridt. Heldigvis kan danskerne se frem til en våd, men mere fredelig dag i vejret torsdag.

Vejret den 20. juni 2019 består af regnbyger, men Danmarks Meteorologiske Institut lover også, at alle i løbet af dagen vil opleve, at solen kigger frem.

Vejret den 20. juni 2019: En køligere dag

De seneste par dage har været sommerlige med høje temperaturer langt over de 20 grader. Sådan bliver vejret den 20. juni 2019 ikke helt.

– Det bliver en fredelig og køligere dag med lidt til nogen sol og spredte regnbyger. Temperaturen ligger mellem 15 og 20 grader, siger vagthavende ved DMI Henning Gisselø til Newsbreak.dk.

Dagens laveste temperatur er at finde ved den jyske vestkyst, mens de højeste temperaturer vil forekomme på Bornholm.

Kun regnbyger

De seneste dage har danskerne været plaget af store mængder regn, utallige tordenbyger og haglbyger. Enkelte steder har også været hårdt ramt af skybrud. Men torsdag er der garanti for, at det kun er regnbyger.

– Der kommer en del spredte byger, men det er kun regnbyger. De fleste vil kunne opleve solen i løbet af dagen også. En ganske fredelig og måske lidt kedelig dag, siger vagthavende ved DMI.

Powered by Labrador CMS