Skip to main content

Død omgivet af den nære familie

Den amerikanske skuespiller og sanger Martha Steward er stille sovet ind

Den amerikanske skuespiller og sanger sov stille ind onsdag den 17. februar. Hun blev 98 år. Foto: Scanpix

Den amerikanske skuespiller og sanger sov stille ind onsdag den 17. februar. Hun blev 98 år. Foto: Scanpix

En af sin tids helt store stjerner, skuespilleren og sangeren Martha Stewart, er gået bort. Hun sov stille ind onsdag den 17. februar omgivet af sine nærmeste. Hun blev 98 år gammel. Det skriver blandt andet The Hollywood Reporter.

Dødsfaldet er også blevet bekræftet af hendes datter Colleen Shelley i et opslag på Twitter.

“Den originale Martha Stewart forlod os i går. Hun fik en ny rolle i en film sammen med alle sine himmelske venner. Hun sov stille ind omgivet af sin familie og kat,” skriver hun.

Martha Stewart er ikke mindst kendt fra filmen ‘In a Lonely Place’, hvor hun spillede overfor Humphrey Bogart og som karakteren ‘Mary Angelus’ i den romantiske komedie ‘Daisy Kenyon’, der havde Henry Fonda og Joan Crawford i hovedrollerne.

Sang med de store

Hun optrådte desuden i flere af de originale Broadway-musicals. Blandt i ‘Park Avenue’  af George S. Kaufman og Nunnally Johnson. Senere som Miss Adelaide i Frank Loesser-produktionen ‘Guys and Dolls’ , hvor hun trådte til i stedet for Vivian Blaine. Da forestillingen ramte Londons West End i 1953, var det ligeledes med hende i den legendariske rolle.

Martha Stewart optrådte desuden også sammen med store  bandlederne som for eksempel Glenn Miller, Harry James og Claude Thornhill, og det var netop gennem, sangen og et engagement på den berømte ‘Stork Club’ på Manhattan, hun fik gjort opmærksom på sig selv i Hollywood.

Martha Stewart blev 98 år gammel.

Del din kommentar