Dødsbrand: Uhyggelige detaljer frem i retten

En 19-årig mand nægter drab.

Branden blev anmeldt natten til tirsdag – KLIK FOR FLERE BILLEDER. (Foto: Scanpix)
Branden blev anmeldt natten til tirsdag – KLIK FOR FLERE BILLEDER. (Foto: Scanpix)
Udgivet Opdateret

Den 19-årige mand, som torsdag blev fremstillet i et lukket grundlovsforhør nægter sig skyldig i sigtelsen for at have slået en 61-årig restaurantejer fra Blåvand ihjel. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Alligevel valgte han ikke at kære dommerens beslutning om to ugers varetægtsfængsling i sagen, der har taget Blåvand som en storm. Af hensyn til efterforskningen blev dørene lukket ved grundlovsforhøret, og de tilstedeværende kunne således kun høre sigtelsen.

Her fremgik det ifølge JV.dk, at den 19-årige er tiltalt for at have slået den 61-årige ihjel med et ikke defineret antal slag i ansigtet med et stump instrument. Det kom også frem, at drabet er foregået et sted i tidsrummet mellem klokken 00.07 og klokken 03.11.

Umiddelbart i forlængelse heraf brændte den 61-åriges hjem på Bytoften ned, og manden var derinde. Det samme var hans kone – en 85-årig kvinde – og hun er død af kulilteforgiftning. Den 19-årige tysker er ikke ifølge Newsbreaks oplysninger sigtet for at antænde branden eller forårsage den 85-åriges død.

Naboer har tidligere over for Newsbreak givet udtryk for, at branden må være opstået mellem klokken 2.30 og 03 natten til den 28. maj. Du kan læse Newsbreak.dks dækning af sagen her:

Naboen fundet dræbt i brand: -Man får et gys

To døde i brand: Villavej på den anden ende

Powered by Labrador CMS