Eventyrligt hotel indviet med bulder og brag

Legoland i Billund markerede fredag åbningen af nyt tematiseret hotel med både riddere, prinsesser og festfyrværkeri.

Et nyt eventyr tematiseret hotel, Legoland Castle Hotel, blev fredag indviet i Billund. Foto: René Lind Gammelmark
Et nyt eventyr tematiseret hotel, Legoland Castle Hotel, blev fredag indviet i Billund. Foto: René Lind Gammelmark
Udgivet Opdateret

Legoland kunne fredag indvie et spritnyt og eventyr-tematiseret hotel, Legoland Castle Hotel, lige overfor Legoland-parken i Billund. Det skete blandt andet med deltagelse af en flok specielt udvalgte – og måbende familier – der var blandt de første til at indtage hotellet.  Og med hjælp fra både riddere til hest og prinsesser foran hotellet, samt med et brag af et festfyrværkeri.

– Vi har glædet os rigtig meget til at byde de første gæster velkommen i dag, og så var det bare rigtig dejligt at se børnenes reaktioner, da de ankom til hotellet og gik på opdagelse i et slot fyldt med eventyrstemning og Lego magi, sagde Christian Woller, direktør i Legoland.

Det nye hotel er Legoland Billunds største enkeltinvestering til dato. 200 millioner kroner løber det op i, og med hotellets 142 værelser råder Legoland nu over i alt 365 tematiserede værelser i Billund, når man indregner de eksisterende på Hotel Legoland og Legoland Holiday Village.

– Det er en rigtig stor dag i Legoland. Når vi i dag kan åbne dørene til vores helt nye hotel, så er det kulminationen på fire års intensivt arbejde, og det skal naturligvis fejres med et brag af en åbningsfest, og det må man sige, at vi har fået stablet på benene her i aften, sagde Christian Woller, der var tydelig stolt af nyheden.

– Vi har meget store forventninger til vores nye hotel. Det er et helt ekstraordinært byggeri, og jeg vil gå så langt som til at sige, at det er Danmarks mest gennemførte hotel for børnefamilier, sagde han.

Udover de heldige gæster, som skulle overnatte på slottet for allerførste gang, var mange interesserede fra lokalområdet også mødt op for at opleve åbningen af det nye slot i Billund.

Lørdag formiddag kl. 10.00 slog Legoland iøvrigt portene op til en ny sæson, som udover det nye hotel byder på et spændende riddershow – Battle of the Brick, som kan opleves fra 4. maj til 17. august.

Se masser af fotos fra indvielsen og hotellet i galleriet over artiklen.

Powered by Labrador CMS