Skip to main content

Far fejldiagnostiseret med uhelbredelig kræft: Var gået i gang med at planlægge sin begravelse

Familien var knust over at skulle miste deres far og mand.

Manden var endda gået i gang med at tjekke sin livsforsikring.

Manden var endda gået i gang med at tjekke sin livsforsikring.

En mand fra den amerikanske delstat Missouri, fik at vide at han havde uhelbredelig kræft af tre forskellige læger. Men det viste sig, at han i virkeligheden kun led af en inflammatorisk sygdom, der nemt kunne behandles. Så nu sagsøger han sine læger.

Den 52-årige mand var begyndt at arrangere sin begravelse og tjekkede sin livsforsikring, mens hans hustru og børn var dybt ulykkelige, da en speciallæge konkluderede, at faren ikke havde kræft. Det skriver Fox News.

Den 52-årige gik første gang til lægen i januar 2017, på grund af influenza lignende symptomer. Her fortalte to læger ham, at han havde uhelbredelig lungekræft og leverkræft, hvorefter han fortalte nyheden til sin kone.

Flere dage senere bekræftede en tredje læge diagnosen, og rådede manden til at fortælle sine to børn på 12 og 13 år om, hvad der skulle ske.

Børnene var helt knust

Ifølge faren gik hans søn direkte op på værelset, og datteren faldt om på gulvet, da de fik nyheden.

– Jeg blev nødt til at holde hende oppe og fortælle hende, at alting nok skulle blive okay. Det var nok det sværeste af det hele.

Flere dage senere besøgte manden et center for kræft for at få resultaterne på en biopsi. Her blev lægernes fejl opdaget.

Manden har eftersigende gemt en voicemail fra en af lægerne, der undskylder for fejlen.

Manden har valgt at sagsøge lægerne, fordi han mener deres fejl bragte ham og familien unødvendig sorg og smerte.

Del din kommentar