Skip to main content

Far indrømmer mord på seksårig datter: Anholdt for noget helt andet

Nu bliver han også anklaget for at have seksuelt misbrugt en af sine andre døtre.

Faren har tortureret hele sin familie.
Arkivfoto: SCANPIX

Faren har tortureret hele sin familie.
Arkivfoto: SCANPIX

En far har indrømmet at have myrdet sin seksårige datter. Men det er ikke det eneste. Han bliver nemlig også anklaget for at have tvunget sin hustru ud i prostitution i Las Vegas og misbrugt sine to andre døtre, der blev holdt fanget i familiens lejlighed. Det skriver CBS News.

Den 34-årige far er ikke blevet tilbudt noget forlig, men anklager er der nok af. Fredag fik han rettet 34 ny tiltaler mod sig omkring overgreb på sine to andre døtre samt at have seksuelt misbrugt den ene af dem.

Indrømmer mord overfor politiet

Faren risikerer mindst 385 års fængsel, hvis han bliver kendt skyldig i alle tiltaler mod ham. Han er beskyldt for at låse sine to døtre inde familiens toværelses lejlighed. Familien flyttede til Las Vega i starten af sidste år. Faren skulle ifølge anklagerne også have haft sex med en af sine døtre og slået begge piger med et bælte og en ledning. Faren har nægtet sig skyldig.

Faren blev anholdt 6. juni for at tvinge sin hustru ud i prostitution. Her fortalte han politiet, at han havde slået sin yngste datter ihjel og gemt liget. Han nægtede derimod at have haft sex med nogle af de andre døtre. Ifølge politiet er pigerne, der nu er 13 og 11 år, hos de sociale myndigheder.

Farens 35-årige hustru er også fængslet for at have dækket over mordet på deres datter. Ingen af forældrene er blevet tiltalt for mordet endnu. Liget blev fundet forrige uge i Illinois og er ikke blevet identificeret formelt. Der foreligger endnu ikke en dødsårsag.

Tiltalt i flere stater

Den lille piges lig blev fundet, efter hustruen tog hen til et hjem for hjemløse kvinder og fortalte politiet, at hendes mand havde myrdet deres seksårige datter og gemt liget. Ifølge politiet fortalte kvinden også, at manden havde tvunget hende ud i prostitution og var meget voldelig overfor hende og hendes børn.

– Hun kom også med nogle meget foruroligende detaljer om, at hun ikke havde lov til at snakke med børnene og at hun var låst inde i soveværelset, fortæller Raymod Spencer fra Las Vegas politi og fortsætter:

– Børnene kunne ikke snakke med hende og de måtte heller aldrig forlade hjemmet.

Distriktsadvokat Steve Wolfson vil have faren for retten i Nevada, inden han bliver sendt til Illinois, hvor liget blev fundet. Her er faren tiltalt for at skjule et mord.

Del din kommentar