FC Midtjylland henter sejr i tillægstiden

FC Midtjylland sikrede sig med en scoring i tillægstiden en 2-1-sejr på udebane over Randers

Luca Pfeiffer scorede sit første superligamål, da han bragte FC Midtjylland på 1-0 mod Randers. Senere udlignede kronjyderne, før midtjyderne alligevel vandt. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Udgivet Opdateret

FC Midtjylland kom tilbage på sejrssporet i 3F Superligaen, da holdet mandag aften vandt 2-1 på udebane over Randers FC efter en scoring i kampens tillægstid.

Efter spillemæssigt overtag gennem størstedelen af kampen kom midtjyderne planmæssigt foran, da angriber Luca Pfeiffer bragte gæsterne foran midtvejs i anden halvleg.

Allerede et par minutter senere fik Randers dog udlignet, da hjemmeholdets sierraleonske angriber, Al-Hadji Kamara, udlignede til 1-1.

I tillægstiden dukkede FC Midtjyllands Awer Mabil dog op og sænkede Randers, da han scorede til 2-1, som blev slutresultatet.

Med sejren indtager midtjyderne Superligaens andenplads med kun et enkelt point op til førerholdet fra Brøndby.

FC Midtjylland satte sig tungt på spillet tidligt i kampen, hvor hjemmeholdet fra Randers ikke fik meget tid på bolden.

De sortklædte gæster fra Herning havde flere gode forsøg, hvor især den unge kantspiller Gustav Isaksen bød sig til og havde stor succes med både at sætte sig selv og sine holdkammerater i scene.

Dog manglede den sidste skarphed, og derfor gik Randers og FC Midtjylland til pause ved stillingen 0-0.

Efter pausen kom Randers bedre med, men som halvlegen skred frem, satte FC Midtjylland sig atter på kampen.

Det gav pote efter 69 minutter, hvor tyske Luca Pfeiffer dukkede op i feltet og prikkede midtjyderne foran 1-0 med sin første scoring i FCM-trøjen.

Den føring holdt dog ikke længe, og allerede to minutter senere bragte Randers’ topscorer, Al-Hadji Kamara, balance i regnskabet, da han pandede en udligning i mål.

Det så længe ud til, at kampen skulle slutte 1-1, men i kampens tillægstid scorede gæsternes Awer Mabil til 2-1 efter en bold i dybden, hvor han sikkert udplacerede Patrik Carlgren i Randers-målet.