Skip to main content

FCM forlænger med central forsvarer

Den centrale forsvarsspiller Daniel Høegh har forlænget sin kontrakt hos de forsvarende danske mestre

Daniel Høegh kom i november på scoringstavlen i FC Midtjyllands pokalkamp mod HB Køge (Arkivfoto). Foto: Claus Bech/Scanpix

Daniel Høegh kom i november på scoringstavlen i FC Midtjyllands pokalkamp mod HB Køge (Arkivfoto). Foto: Claus Bech/Scanpix

Den forsvarende danske fodboldmester FC Midtjylland har forlænget klubbens aftale med forsvarsspilleren Daniel Høegh.

Det oplyser FCM på sin hjemmeside.

Den 30-årige stopper har fået forlænget sin kontrakt, så den nu løber frem til sommeren 2024. Kontrakten stod oprindeligt til at udløbe til sommer.

Glad sportschef

Sportschef Svend Graversen glæder sig over aftalen.

– Vi er rigtig glade for at have forlænget med Høegh. Det er jo en virkelig god case, at han kom til klubben i efteråret på en kort aftale, som han nu har gjort sig fortjent til at forlænge på baggrund af en stærk indsats.

– Høegh er en god leder i truppen – både på og uden for banen. Han har en masse gode værdier, som matcher vores værdier i FC Midtjylland, og han er på den måde en stor inspiration for vores unge spillere, siger Svend Graversen.

Med i stor kamp

Høegh spillede tre kampe i efteråret og markerede sig blandt andet med en god præstation i Champions League. Han var således med, da midtjyderne fik 1-1 på udebane mod italienske Atalanta.

– Det var min klare førsteprioritet at forlænge kontrakten, da jeg kom til klubben. Med den etårige aftale i første omgang kunne begge parter se hinanden an. Der var et godt match, så jeg er glad for, at aftalen nu er gjort lidt mere permanent, lyder det fra Daniel Høegh.

– Jeg føler, at jeg passer rigtig godt ind i truppen og i kulturen i Midtjylland. Derfor har det også været rigtig nemt at gå ind og bidrage, og jeg er sikker på, at den rolle kun bliver større, jo længere jeg er her, og jo mere jeg får spillet.

Høegh fik sit gennembrud i OB, inden han via ophold i FC Basel og Heerenveen havnede i FC Midtjylland.

Del din kommentar