Danske kendisser sørger efter koncertangreb

Danske kendisser udtrykker deres sorg over angrebet i Manchester på de sociale medier.

Mads Langer opfordrer til, at vi bevarer styrken og håbet efter angrebet i Manchester. Foto: Scanpix/Bax Lindhardt
Udgivet Opdateret

Da sangstjernen Ariana Grande havde afsluttet sin sidste sang og forladt scenen sent mandag aften under en optræden i Manchester, lød der en stor eksplosion.

Episoden har kostet mindst 22 mennesker livet, og mere end 50 personer meldes kvæstet.

Den tragiske hændelse har fået regeringsledere, kongehuse og kendisser verden over til at sende varme tanker til de pårørende og de tilstedeværende ved koncerten.

Danske musikere sørger

Også flere danske musikere sørger på de sociale medier over angrebet. En af dem er den danske musiker og dj Kato, der sender varme tanker til de pårørende.

– Forfærdeligt, hvad der er sket i Manchester. Kan slet ikke holde ud at tænke på de pårørende og dem, der var til stede, og hvad de går igennem, skriver han i en opdatering på Facebook.

– Jeg har altid troet på, at der findes (lidt) kærlighed i alle mennesker, men at gå efter børn og teenagere til en koncert er fandeme ulækkert, fortsætter han.

Sangeren Mads Langer, der er kendt for hits som “Heartquake” og “You’re Not Alone”, opfordrer i en opdatering på det sociale medie Instagram til, at man bevarer styrken og håbet.

– Vi har tabt kampen for det gode, hvis vi lader had, frygt og fordomme lede vores vej. Derfor bliver vi nødt til at lade sorgen og smerten gøre os stærke. Stærke i troen på, at vi hver dag må vælge det gode i os selv, skriver Mads Langer til et billede af det britiske flag.

Moleko: -Fuck frygt, krig og terror

På Instagram viser sangerinden Barbara Moleko et billede af sin arm og sin løftede langfinger.

– Fuck frygt, krig og terror. Vi må alle stå sammen, når idioter prøver at splitte os ad, skriver Dum for dig-sangerinden til billedet.

Også den danske sangerindeA Pernille Rosendahl, der er forhenværende forsanger i rockbandet The Storm, sender en varm tanke til Manchester.

På sin Instagram-profil har hun således delt et billede med teksten “Manchester” efterfulgt af et rødt hjerte.

I udlandet har masser af verdensstjerner ligeledes delt deres sorg og sendt tanker til de pårørende og tilstedeværende ved koncerten.

Det drejer sig om stjerner som Katy Perry, Bruno Mars, Nicki Minaj, Lorde, Taylor Swift, Selena Gomez, Cher, Jennifer Lopez, Ellie Goulding, Harry Styles, John Legend og Pink.

Tirsdag formiddag bekræftede en talsmand for det britiske politi, at en mand var alene om at udføre et angrebet i Manchester Arena.

Se opdateringerne her:

Fuck frygt, krig, og terror. Vi må alle stå sammen når idioter prøver at splitte os ad.

A post shared by Barbara Moleko (@bapsz) on May 23, 2017 at 12:07am PDT









/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS