Fly fyldt med skeletter fundet: Er det MH370?

Det er blandt andet vingeflappen her, der gør det usandsynligt, at MH370 skulle være styrtet ned på den malaysiske ø. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Der er fundet et fly på en lille malaysisk ø, som eftersigende er fyldt med skeletter og sågar et malaysisk flag. Der spekuleres i, om det er det forsvundne MH370.

En kvinde påstår, at hun i en tyk jungle på en malaysisk ø, har fundet et flyskrog fyldt med skeletter, menneskeknogler og sågar et malaysisk flag. Det får naturligvis tankerne til at glide hen på, om det er det forsvundne fly MH370 fra Malaysia Airlines, der har været pist væk siden den 8. marts 2014. Det samme har dets 239 passagerer og personale.

Engelske Daily Mail skriver, at politiet har bekræftet, at de har modtaget rapporter om fundet af et fly i den tætbevoksede jungle på den lille ø Sugbai i Tawi-Tawi-provinsen i Malaysia.

Jamil Omar kontaktede politiet og fortalte, at hans tante havde fundet flyvraget og var kravlet derind.

– Mr. Jamil påstod, at hans tante kravlede ind i vraget, hvor der var mange skeletter og knogler. Hun fandt også et malaysisk flag, fortæller politiinspektør Jalaludin Abdul Rahman.

Vragdele usandsynliggør sammenhæng

Der er dog skår i glæden over fundet. For tidligere fundne vragdele usandsynliggør, at der skal være en sammenhæng mellem det fly, der angiveligt ligger i junglen, og så MH370.

En vingeflap er tidligere fundet på en ø i det indiske ocean, der hedder La Reunion.

Skal den have drevet til La Reunion fra den malaysiske ø Sugbai, vil den være drevet lige i gennem blandt andet Borneo.

Derfor er myndghederne tilbageholdene.

Rapporten fra familien Jamil er heller ikke blevet verificeret endnu.

Powered by Labrador CMS