Skip to main content

Fodbold-stjernens hemmelige flytteplan

Thomas Gravesen har sat sin penthouselejlighed på 17.etage til salg

Udsigten er imponerende fra 17. etage. Foto: Nybolig

Udsigten er imponerende fra 17. etage. Foto: Nybolig

I ti år har den tidligere professionelle fodboldspiller Thomas Gravesen ejet en luksuriøs penthouse-lejlighed i Den Hvide Facet i Vejle.

Nu har fodboldstjernen sat lejligheden til salg hos Nybolig i Vejle. Prisen er knap 13 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under videoen

Det er indtil videre hemmeligt, hvor Thomas Gravesen agter at slå sig ned.  Der går dog rygter om, at han vil blive boende i Vejle-området.

-Jeg ved ikke, hvilke planer Thomas Gravesen har. Og hvis jeg vidste det, så ville jeg ikke fortælle det til dig, siger en grinende Frank Bruun, der er indehaver af Nybolig, til Newsbreak.dk.

Købte milliongrund

Thomas Gravesen har tidligere haft planer om at bosætte sig ved Vejle Fjord, hvor han for 12  år siden investerede i en 4.280 kvadratmeter stor grund tæt på Daugaard strand. Om det er denne grund, som Thomas Gravesen nu agter at gøre brug af, vides ikke.

Udsigten er imponerende fra 17. etage. Foto: Nybolig

Udsigten er imponerende fra 17. etage. Foto: Nybolig

Ifølge boligmediet boliga.dk sættes Graverens penthouse-lejlighed til salg for en million kroner mindre end han i sin tid gav for den.

-Hvad er omsætningshastigheden for en så dyr lejlighed?

-Jeg ved det faktisk ikke. Det er jo mange penge for en bolig, og jeg har ikke rigtig noget andet grundlag at sammenligne med, siger Frank Bruun til Newsbreak.dk.

Køberne er ligeglade

-Har det nogen betydning for salget, at det er en kendt person, som har boet i lejligheden?

-Nej, det tror jeg ikke. Når man er oppe i denne liga, så er køberne helt ligeglade med, hvem der tidligere har boet i lejligheden.

Frank Bruun er overbevist om, at det er lejlighedens beliggenhed og beskaffenhed, der vil trække køberne til.

-Thomas faldt i sin tid for lejligheden, fordi der er mulighed for privatliv i den. Du kan køre ind i garagen i kælderen med din bil og med en kode tage elevatoren lige op i lejligheden på 17. sal. Du lander i entreen, og kan således være helt dig selv, fastslår ejendomsmægleren.

Thomas Graversen har gang i de hemmelige flytteplaner. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Thomas Graversen har gang i de hemmelige flytteplaner. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Thomas Gravesen har spillet for blandt andet Real Madrid og Celtic F.C. Han trak sig pludselig ud af rampelyset. I dag er han ekspert og TV-kommentator på fodbold-transmissioner.

Del din kommentar