Skip to main content

Fodboldklub i kæmpebrøler

Sebastien Haller er ikke registreret i Ajax' Europa League-trup efter en "administrativ fejl", siger træner

Sebastien Haller (til højre) kom til Ajax fra West Ham i starten af januar. (Arkivfoto) Foto: Maurice Van Steen/AFP

Sebastien Haller (til højre) kom til Ajax fra West Ham i starten af januar. (Arkivfoto) Foto: Maurice Van Steen/AFP

Han er den dyreste spiller, Ajax nogensinde har købt. Men Sebastien Haller ser ud til at måtte se den hollandske klubs Europa League-kampe i foråret fra tribunerne.

Ajax har således ikke fået registreret angriberen i den trup, holdet agter at bruge i de kommende knockoutkampe i den europæiske turnering.

Artiklen fortsætter under videoen

Det skyldes ifølge cheftræner Erik ten Hag en simpel fejl fra klubbens side.

– Det er selvfølgelig meget irriterende. Først og fremmest for spilleren, men også for os. Vi har selvfølgelig ikke købt ham for ingenting, siger ten Hag ifølge Reuters.

– Haller var på listen, men det er en administrativ fejl. Noget gik galt med computerne, et flueben blev ikke vinget af.

Ajax skal i første omgang møde franske Lille i to 16.-delsfinaler senere i februar.

Erkender skyld

Erik ten Hag erkender, at han bærer en del af skylden for Hallers udeladelse af Europa League-truppen.

– I første omgang er det Marc Overmars’ (teknisk direktør, red.) og mit ansvar. Selvfølgelig laver mennesker fejl, men det her er en stor organisation. Denne fejl burde aldrig ske.

– Haller er selvfølgelig meget skuffet, selv om han også ved, det ikke er sket med vilje, siger Ajax-træneren, som ikke har ret store forhåbninger til, at Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) giver sig og lader klubben tage rekordindkøbet med.

170 millioner kroner

Sebastien Haller kom til Ajax fra West Ham i starten af januar og kostede 22,5 millioner euro – lidt under 170 millioner kroner. Ivorianeren har fået en god start i Ajax. I syv kampe er det blevet til to mål og fire assister.

Del din kommentar