Formodet drabsmand er eftersøgt over hele verden: Politiet mangler et vigtigt svar

Siden midt i november har Københavns Vestegns Politi haft Mohammad Jahangery efterlyst. Han er mistænkt for at stå bag drabet på sin kone i Hedehusene.

Udgivet Opdateret

Københavns Vestegns Politi fandt søndag den 11. november liget af en ung kvinde i en lejlighed på Charlotteager i Hedehusene.

Stort set siden da har kvindens mand, 27-årige Mohammad Jahangery været efterlyst. Han er sigtet for drabet og fængslet in absentia.

– Ham vi leder efter er stadig efterlyst, og vi er meget interesserede i at snakke med ham, siger politikommissær Ole Nielsen fra Københavns Vestegns Politi til Newsbreak.dk.

Hvad kvinden reelt set er død af, er stadig et spørgsmål, der mangler svar på. Ole Nielsen fortæller til Newsbreak.dk, at obduktionsrapporten – efter en måneds venten – gerne skulle lande på hans skrivebord inden for de kommende dage.

Der er udstedt en international efterlysning på Mohammad Jahangery, der lige som den afdøde kvinde er af afghansk afstemning. Han beskrives som 182 centimeter høj, mørkhåret og med brune øjne. Et billede af manden kan findes i galleriet over artiklen.

Powered by Labrador CMS