Skip to main content

Fyret for oralsex på barbordet: Susan K i strid med kendt Aarhus-værtshus

Den tidligere realitystjerne Susan K mener, at hun er blevet fyret uretmæssigt, efter et par havde oralsex til fuld skue på Kurts Mor

Susan K er i kontakt med sin advokat, efter hun er blevet fyret som bartender på værtshuset Kurts Mor i Aarhus. Foto: Scanpix
Susan K er i kontakt med sin advokat, efter hun er blevet fyret som bartender på værtshuset Kurts Mor i Aarhus. Foto: Scanpix
Susan K blev kendt, da hun i 2008 deltog i Paradise Hotel. Foto: Scanpix
Susan K blev kendt, da hun i 2008 deltog i Paradise Hotel. Foto: Scanpix

Susan K, der blev kendt som deltager i Paradise Hotel i 2008, og værtshuset Bodega Kurts Mor er endt i en uoversenstemmelse, efter Susan K er blevet fyret fra sit job som bartender. Det skriver Eb.dk.

Aarhus-værtshuset meddelte onsdag på sin Facebook-profil, at Susan K var fyret efter en episode tirsdag aften. Opslaget blev dog hurtigt slettet igen.

Der er angiveligt tale om en episode, hvor et par havde oralsex på et bord midt på værtshuset. Episoden blev dokumenteret via mindst ét billede, redaktionen på Newsbreak.dk har set. Det kan bekræftes, at der på billedet foregår noget, der ligner oralsex mellem to mennesker.

Det var Susan K, der var på vagt, mens parret giv frit løb for deres seksuelle lyster til fuld skue for de andre bodega-gæster.

Den tidligere Paradise Hotel-deltager mener dog ikke, at fyringen er i orden.

– Der må være grænser for, hvad man skal udsættes for, når man har været loyal i næsten tre år, skriver hun i en sms til Eb.dk.

Susan K oplyser, at hun er i kontakt med sin advokat og hun ikke ønsker endnu ikke at kommentere sagen nærmere.

På Facebook kommer flere brugere med støtteerklæringer til Susan K.

– Det her er noget pjat! Susan er en helt og igennem fantastisk bartender og jeg håber virkelig at ejeren kommer med en bedre grund til den fyring, skriver Facebook-brugeren Nadjia Dija Horskjær Pedersen i et opslag.

Newsbreak.dk prøver at få en kommentar fra værtshuset.

Del din kommentar