Skip to main content

Gement butikstyveri udviklede sig: Politiet jager disse mænd

Sydøstjyllands Politi har offentliggjort fotos af tre unge mænd, der er efterlyst i forbindelse med et butikstyveri, der udviklede sig til et røveri.

POLITIET EFTERLYSER DE TRE MÆND – KLIK FOR BILLEDE AF DE TRE.
POLITIET EFTERLYSER DE TRE MÆND – KLIK FOR BILLEDE AF DE TRE.
De tre røvere ses her – butiksdetektiven er sløret.  KLIK FOR MERE (Foto: Sydøstjyllands Politi)
De tre røvere ses her – butiksdetektiven er sløret. KLIK FOR MERE (Foto: Sydøstjyllands Politi)
Adressen på Netto i Stensballe. Gerningsmændene forlod stedet i en rød Opel Zafira med franske nummerplader. (Foto: Openstreetmap)
Adressen på Netto i Stensballe. Gerningsmændene forlod stedet i en rød Opel Zafira med franske nummerplader. (Foto: Openstreetmap)

“Be the love you never received” står der på trøjen af den ene af tre gerningsmænd, som Sydøstjyllands Politi nu efterlyser med billede.

Det citat har han dog selv haft noget svært ved at opleve op til, for de tre mænd er efterlyst efter et butikstyveri, der udviklede sig til et røveri.

De tre mænd blev taget på fersk gerning i Netto på Brådhusvej 3 i Stenballe, Horsens. Der var en butiksdetektiv til stede i butikken, der så de tre mænd stjæle på butikkens overvågning.Han ville konfrontere dem ved udgangen og bede dem følge med ud til kontoret, men den ene mand skubbede til butiksdetektiven, og fortsatte med det videre ude på parkeringspladsen, hvor butiksdetektiven blev skubbet omkuld.

Gennem den anvendte vold blev butikstyveriet til et røveri, skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Signalement af gerningsmænd og -bil

De tre gerningsmænd kørte fra stedet i en bordeauxrød Opel Zafira med franske nummerplader. Registreringsnummeret er Sydøstjyllands Politi ikke bekendt med.

Mændene kan ses på billedet i galleriet ovenover artiklen, men beskrives derudover som:

A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Sort fuldskæg, der er længst på hagen, Talte: Arabisk, Iført: Armygrøn cowboyjakke med brystlommer og en lys hættetrøje under.

B: Mand, Mellemøstlig af udseende, 20-30 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Sort skæg på kæberne og ned under hagen., Talte: Arabisk, Iført: Sort hættetrøje, lyse jeans, Medbragte: Sort skuldertaske.

C: Mand, Mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: sort, kort fuldskæg, Iført: Grå baseball-cap, mørkblå/grå skjorte, bordeauxrød habitjakke. Talte lidt dansk.

Sydøstjyllands Politi vil gerne kontaktes med oplysninger om gerningsmændene eller anden viden, der kan føre til anholdelse af dem. De kan kontaktes på telefonnummer 114.

Del din kommentar