Skip to main content

Gik amok i bil

Manden er mistænkt for utryghedsskabende adfærd over flere omgange

Politiet har haft kontakt til manden en del gange på det seneste. Genrefoto: Elo Christoffersen.
Politiet har haft kontakt til manden en del gange på det seneste. Genrefoto: Elo Christoffersen.

Trusler, bedrageri, kørsel i stjålet bil, hærværk, vold og overtrædelse af våbenlovgivningen er en sammenfatning af de forhold en 31-årig mand er mistænkt for at have stået bag de seneste 14 dage i Midt- og Vestsjællands Politikreds. 

Politiet skriver i døgnrapporten for kredsen, at man blandt andet havde fat i manden i forbindelse med gadeuorden i løbet af mandagen og igen i en sag om bedrageri efter taxakørsel fra Roskilde til Holbæk mandag aften.

Natten til tirsdag blev der stjålet en personbil fra en tankstation på Roskildevej i Holbæk, og politiet regner med, at den 31-årige også har været involveret her.

Trusler

Hos politiet mener man også, at den 31-årige efterfølgende har kørt vildt rundt i Holbæk i bilen. En 34-årige kvinde og en 23-årig mand kontaktede tirsdag begge politiet, fordi de var blevet truet af en mand, der kørte vildt i den samme bil. 

Den 34-årige kvinde fortalte, at en mand havde kørt vildt rundt i en bil ved Knudskovparken i Holbæk, og da hun kommenterede på det, blev hun truet. Ifølge politiet blev en mand i Kikhøjparken truet, også efter vild kørsel af en mand i en bil. 

Den 23-årige mand ringede fra Ladegårdsparken Vest. Han var kommet ud af en opgang sammen med en kvinde, da en mand kom til stedet i en bil for at true dem med, at de ville blive overfaldet på et senere tidspunkt. 

Fandt mand og bil

Bilen var den stjålne bil, og signalementet af manden fik politiet til at opsøge manden. Man fandt den stjålne bil ved Kikhøjparken i Holkbæk og manden i samme område. 

Han blev anholdt, sigtet og bragt til afhøring, og hos politiet har man besluttet, at man viæ prøve at få manden varetægtsfængslet, "så risikoen for nye og utryghedsskabende sager kan undgås i nærmeste fremtid," som politiet skriver det i døgnrapporten.

Del din kommentar