Grease The Musical kommer til Odense

Grease the musical kommer til Odense.
Udgivet Opdateret

Danny, Sandy, Kenickie og Rizzo – T-Birds og Pink Ladies indtager Odense, når Grease The Musical med Anna David og Silas Holst i spidsen vælter ind i Sparekassen Fyn Arena.

”Summer Nights”, ”Hopelessly Devoted to You”, ”Greased Lightning” – fortsat selv listen af hits! Grease har som ingen anden musical begejstret generation efter generation, og nu er det Odenses tur.

JVB Concerts og Radio Klubben præsenterer showet, der blæste anmeldere og publikum omkuld i både 2012 og 2014. Nu drager Grease på en længe ventet turné, der byder på to show i Sparekassen Fyn Arena den 22. og 23. september 2015.

Anna David og Silas Holst står i spidsen for et kæmpecast af sangere og dansere, når arenaen bliver lavet om et fest fyldt med 50’er nostalgi og rå musikalsk power. Det kommer ikke til at gå stille af, og publikum kan se forvente mere rock’n’roll, mere fedt i håret og en GREASE, der er mere rå end nogensinde før.

Det bliver musical og show i absolut topklasse, når T-Birds og Pink Ladies indtager Sparekassen Fyn Arena næste efterår.

Historien om en verdenssucces

Sig navnet Grease, og så tænker de fleste på filmen fra 1978 med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollerne. Men historien om GREASE begynder tilbage i 1971 på et lille teater i Chicago.

Jim Jacobs og Warren Casey, et par arbejdsløse skuespillere, havde gået og puslet med ideen om at lave en forestilling, der idoliserede 50’ernes ungdom, og manuskriptet var baseret på deres egen oplevelser på William Taft High School i Chicago. Publikum elskede stykket, og forestillingen blev den største succes for teatret nogensinde.

Jim Jacobs og Warren Casey blev efter premieren inviteret til New York af Broadway-producenterne Ken Waissman og Maxine Fox for at videreudvikle forestillingen til en musical.

Derfor fik Grease, som vi alle kender og elsker den i dag, premiere på Broadway premiere i sommeren 1972. I løbet af de efterfølgende 2 år måtte produktionen to gange flytte til et større teater for at imødekomme interessen fra publikum, og Grease blev senere den bedst sælgende forestilling på Broadway.

Nu gælder det Odense. Billetsalget begynder 10. november fra Billetnet.dk.

Powered by Labrador CMS