Hakket kød trækkes tilbage efter salmonellafund
Der er fundet salmonella i hakket svinekød solgt til mange restauranter.
Fødevarestyrelsen advarer om salmonellafund i hakket kød, der er solgt til en lang række restauranter og storkøkkener.
Helt præcist er der tale om følgende varer:
Følgende produkter alle med pakkedato: 21/10-2015 og holdbarhedsdato: 23/10-2015
Flæskekød Løsthakket max 12% fedt (varenr. 81876)
Oksekød Løsthakket max 12% fedt (varenr. 81877)
Oksekød Hakket max 12 % fedt (varenr. 50720)
Kalv/Flæsk hakket 12 % fedt (varenr. 242736)
Svin/Okse 60/40 Hakket (varenr. 33147)
Hakkebøf 12% 8 cm høj 100g (varenr. 216976)
Hakkebøf 12% m/kant 8 cm 150 g (varenr. 216940)
Hakkebøf 12% 8 cm høj 125 g (varenr. 216977)
Hakkebøf 12% 12 cm flad 125 g (varenr. 216982)
Hakkebøf max 12% fedt høj køl (varenr. 18625)
Kalvekød hakket (varenr. 57339)
Husarsteg bacon/fars/champignon/løg (varenr. 81614)
Flæskefars færdig køl (varenr. 33149)
Forloren Hare m/bacon (varenr. 210297)
Medisterpølse grovhakket (varenr. 234473)