Skip to main content

Har du set dette? Dement mand forsvundet

Bornholms Politi efterlyser demente Niels Kristian Nielsen.

Niels Kristian Nielsen forlod sin bopæl på Søndre Alle i Rønne fredag eftermiddag. Foto: OpenStreetMap-bidragsydere.
Niels Kristian Nielsen forlod sin bopæl på Søndre Alle i Rønne fredag eftermiddag. Foto: OpenStreetMap-bidragsydere.

83-årige Niels Kristian Nielsen fra Rønne er ikke set siden fredag, hvor han angiveligt er set ved færgeterminalen i byen.

Bornholms Politi skriver, at et vidne formentlig har set manden omkring klokken 18, hvor han faldt med sin cykel og blev hjulpet på benene af to mænd. De to mænd vil Bornholms Politi meget gerne i kontakt med.

Niels Kristian Nielsens sølvgrå herrecykel er politiet ligeledes interesserede i at høre om. Det kan være, hvis man har set den stå eller ligge et underligt sted.

Bornholms Politi har samtidig indsat en helikopter, der skal bistå eftersøgningen af den savnede. Det skriver Bornholms Politi i en pressemeddelelse.

Niels Kristian Nielsen forlod fredag klokken 16.30 sin bopæl på Søndre Allé i Rønne.

Niels Kristian beskrives som 172 centimeter høj, almindelig af kropsbygning og med gråt hår og fuldskæg. Han var iført blå hue, mørkeblå jakke og sorte bukser.

Begyndende dement

Niels forlod bopælen på en grå herre-cykel, men normalt går han. Han plejer kun at færdes mellem bopælen og Store Torv i Rønne. Niels er begyndende dement og kan have svært ved at finde rundt, og kan muligvis heller ikke oplyse sit navn eller adresse.

“Bornholms Politi anmoder borgere om at tjekke garager og udhuse. Samtidig opfordrer vi til, at hvis man har kendskab til bygninger, der står tomme henover weekenden – for eksempel erhvervsbygninger – at man også lige tjekker de steder”, skriver politiet.

Oplysninger om Niels Kristian Nielsen skal rettes til Bornholms Politi på telefonnummer 114 eller 5690 1448.

Del din kommentar