Harry er helt væk

Én ting er meget anderledes i ny video med prins Charles

I en ny video med prins Charles er der helt tydeligt noget, der ikke er som det plejer at være. Foto: Scanpix/Abir Sultan/Pool via REUTERS
I en ny video med prins Charles er der helt tydeligt noget, der ikke er som det plejer at være. Foto: Scanpix/Abir Sultan/Pool via REUTERS
Udgivet Opdateret

Se flere fotos i galleriet ovenfor

‘Find Holger’ – eller Harry. En ny video med dronning Elizabeth og prins Charles, der er blevet frigivet via Instagram og YouTube, vækker opsigt.

Videoen er lavet i anledning af projekt ‘The Queen’s Green Canopy’, der handler om et stort ønske fra dronningen til sine ‘undersåtter’ om at bidrage til at plante hele tre millioner træer i forbindelse med hendes forestående 70 års jubilæum.

Noget mangler

I videoen ser man prins Charles og dronningen plante det første træ på jordene, der tilhører Windsor Castle og desuden prinsen omtale projektet fra sit kontor.

Og det er i forbindelse med optagelserne fra prins Charles’ kontor, nogle har bidt mærke i, at der mangler noget.

Normalt er kontoret nemlig spækket med familie fotos. Men sådan er det ikke denne gang.

Kun prinsen selv, dronningen, prins William og prins George, altså majestæten og de nærmeste tronfølgere, er at se. Prins Harry er der ikke.

Se videoen her.

Helt ude

Den manglende Harry kan ifølge blandt andet Svensk Damtidning tolkes meget kontant.

Når prins Charles på et eller andet tidspunkt tager over efter sin mor, forventes han at udstikke nye retningslinjer for den royale sammensætning og inderkreds. Og her bliver der ikke plads til Harry og Meghan.

Ingen officielle lykønskninger

Harry og Meghan kunne i øvrigt fejre deres tre års bryllupsdag onsdag den 19. maj og i den forbindelse bliver der også bidt mærke i, at der ikke var en eneste officiel lykønskning fra parrets royale familie via de sociale medier.

Det plejer ellers ikke at skorte på den slags i forbindelse med mærkedage i familien.

Er hertugen og hertuginden af Sussex helt ude i kulden?

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS