Skip to main content

Hentede mundskyl i Føtex: Så blev han millionær

En simpel tur i Føtex endte med at vende helt op og ned på en mands liv.

En heldig kupon ændrede en mand fra Randers’ liv for altid. Foto: Scanpix

En heldig kupon ændrede en mand fra Randers’ liv for altid. Foto: Scanpix

En tur ned at hente mundskyl lyder ikke ligefrem som opskriften på ens livs vildeste dag, medmindre man elsker sin tandlæge og glæder sig uendeligt meget til at få renset bisserne.

Men for en heldig mand i fyrrerne, så viste det sig, at den sure tur ned efter mundskyl endte med en klækkelig gevinst. Manden spiller nemlig næsten hver uge både Vikinglotto, Eurojackpot og Lotto, men de 30 kroner som han satte på Eurojackpot under sit skæbnesvangre-mundskylseventyr endte med at gøre ham 4.259.594 rigere.

– Jeg fatter det stadigvæk ikke. Seriøst jeg havde en bunke kuponer hængende på køleskabet, som jeg lige snuppede med ned i Føtex for at købe noget så banalt som mundskyl! Og så går man derfra som millionær. Det er helt vanvittigt, fortæller manden til Danske Spil og griner nærmest under hele samtalen. Den glade vinder ønsker at være anonym.

Men til at starte med vidste manden ikke, hvor meget han egentlig havde vundet. Det kunne ekspedienten nemlig ikke lige sige.

-Da jeg stod i Føtex, kørte hun først en kupon igennem, hvor der var en 50’er på. Pludselig udbryder hun: “Hold da op. Dette er en af de store. Du har vundet over 9999,-.”.Hun kunne dog ikke fortælle mig, hvor stor gevinsten var. Og hun var ret ny, så hun vidste heller ikke lige, hvad man gjorde med det hele. Jeg gik hjem og loggede på Danske Spils præmieudbetaling, men der fik jeg at vide, at beløbet var for højt, så jeg skulle kontakte Danske Spils Kundecenter. Jeg ringede med det samme og fik fat en flink mand, der som det første sagde. ”Det er jo en af de gode”. Jeg nærmest råbte ind røret: JAMEN HVAD HAR JEG VUNDET? Derefter kom chokket. Det er jo vildt mange penge, lyder det fra den glade vinder.

Sov slet ikke

Parret havde åbenbart i flere uger haft kuponen hængende på væggen – og med en lille datter, så var det jo langt fra sikkert, at kuponen kunne være urørt for randrusianerne. Og den store gevinst gjorde, at parret nærmest blev helt paranoide i frygten for, at kuponen skulle blive væk.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Men titlen som millionær har ikke lige bundfældet sig endnu for parret, men der er allerede lidt planer klar for parret fra Randers. Og datteren skal ikke bekymre sig om, hvorvidt der er råd til is eller ej i sommervarmen.

– Jeg tænker da, at hun får en del ekstra is denne sommer. Derudover har vi tænkt os at betale al vores gæld ud. Det er helt vildt, at vi kan blive fri for studiegæld og hvad man ellers skylder. Vi får jo et meget højere rådighedsbeløb hver måned. Jeg overvejer at købe en ny bil, men ellers har min kæreste og jeg besluttet, at disse penge skal gå til alle de ting, man før har skullet spare op til. Ikke nødvendigvis store ting, men bare ekstra livskvalitet for os som familie. Vi vil naturligvis også lave en god børneopsparing for vores datter, så hun får de bedste betingelser i sit liv, lyder det.

Men da parret er igang med en flytning, så er der altså ikke planer om en sommerferie til sydlige himmelstrøg.

Del din kommentar