Skip to main content

Hun bliver ny vært på ‘Kender du typen?’

Nyheden vækker begejstring hos de kommende kolleger

Anna Lin bliver ny vært på ’Kender Du Typen?’ Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Anna Lin bliver ny vært på ’Kender Du Typen?’ Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Når DR begynder optagelserne på den kommende sæson af Kender du Typen, er alt ikke, som det har været de seneste år. DR skriver i en pressemeddelelse, at Anne Lin er ny vært på programmet, hvor hun afløser Mads Steffensen.

Anna Lin bliver ny vært på ’Kender Du Typen? i selskab med Anne Glad og Flemming Møldrup. Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Anna Lin bliver ny vært på ’Kender Du Typen? i selskab med Anne Glad og Flemming Møldrup. Foto: Bjarne Bergius Hermansen)

Mads Steffensen er stoppet på DR, og dermed var der brug for at finde en ny vært til at styre eksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup gennem kendte danskeres hjem i det populære tv-program.

– Det er så vildt at få lov til blive vært på et af mine egne yndlingsprogrammer, der har fulgt mig gennem hele livet. Det er nogle store sko, jeg skal udfylde, så det bliver med stor ydmyghed, at jeg skal invitere seerne med ind i kendte danskeres hjem. Og jeg glæder mig så meget til at grine med Anne og Flemming og komme til selv at lære en masse om danskernes livsstil, siger Anna Lin.

Kolleger glæder sig

Nyheden vækker glæde hos livstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup.

– Anna Lin er et dejligt frisk pust, som jeg tror vil komme med en masse god energi til programmet. Og så er hun virkelig nysgerrig på livsstil og tendenser, siger Anne Glad.

Den anden halvdel af ekspert-makkerparret, Flemming Møldrup, havde ifølge DR følgende reaktion, da han blev præsenteret for nyheden:

– Er det rigtigt?! Det glæder jeg mig til.

Startede på talentholdet

DR skriver, at Anna Lin startede sin karriere på DR’s talenthold, der også tidligere har udklækket en række af DR’s mest markante personligheder, som Andrea Elisabeth Rudolph, Mikael Bertelsen, Simon Jul, Iben Maria Zeuten, Frederik Cilius og Julie Rudbæk.

Nu tager hun så skridtet fra at være børnevært til at skulle lave TV til en større målgruppe. Hos redaktionschef for Kender du Typen, Søren Bo Hansen, er der stor glæde at spore i, at Anna Lin har takket ja til opgaven.

– Anna Lin er et af de lysende talenter i DR, og vi er rigtig glade for, at hun har sagt ja til at påtage sig opgaven som vært på ’Kender Du Typen?’ Vi er overbeviste om, at hun kommer med en nysgerrighed og friskhed, og kan udfordre Flemming og Anne med nye og overraskende spørgsmål, siger Søren Bo Hansen.

Del din kommentar